• 4 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Olimpia Salonta / Grupa 2009-2010

Olimpia Salonta / Grupa 2009-2010

ANTRENOR

 

Cristian Gheorghe ȚÎRLEA (vezi profilul EUROPEAN PREMIUM)

 

 

LOTUL GRUPEI

 

Erik CZOMBOS (2010) – este un junior de perspectivă, cu multe abilități fizice, tehnice și mentale, căutate la ora actuală în fotbalul modern de calitate, valențe ce-l pot ajuta – printr-o pregătire susținută și prin răbdare în parcurgerea etapelor de dezvoltare și cizelare –  să dezvolte o traiectorie ascendentă înspre fotbalul de înaltă performanță. Un jucător polivalent, complex, cu accente ofensive, având un foarte bun randament în zonele laterale, acolo unde se evidențiază cel mai bine prin jocul său și prin soluțiile alese în ansamblul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Erik CZOMBOS

 

Emma KARANCSI (2011) – o junioare de reală perspectivă, un vârf al generației sale, la nivelul ei de vârstă, din România și una dintre puținele junioare din Europa care joacă cu succes la o categorie cu 2 ani mai mare, la băieți. O jucătoare polivalentă, cu un caracter defensiv, care se remarcă, în mod desebit, în  (ambele) zone laterale, dar care poate activa și în zona centrală. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Emma KARANCSI

 

Laurențiu PRUNCUȚIU (2009) – este un junior talentat, având o bună progresie în timp, cu multiple calități tehnice și mentale ce pot determina  – printr-o pregătire riguroasă și prin îmbunătățirea parametriilor fizici – o traiectorie ascedentă înspre înalte zone de competitivitate atât la juniori mari, cât și la seniori. Un jucător polivalent, care se remarcă în zonele median-laterale, acolo unde prin jocul său complex și eficient ajută mult ansamblul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Laurențiu PRUNCUȚIU

 

Aian PETRESCU (2010) – un junior de perspectivă, cu multe calități fizice, mentale și tehnice, cerute la ora actuală în fotbalul modern, valențe ce-l pot ajuta, în viitor, – printr-o dezvoltare și cizelare permanentă a acestora, prin determinare și prin răbdare – să dezvolte profilul unui jucător de performanță la nivel național, și nu numai. Un jucător polivalent, care se face remarcat în zona centrală, acolo unde poate activa, la fel de bine, pe mai multe posturi atât defensiv, cât și ofensiv. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Aian PETRESCU

 

Alex PAVĂL (2010) – este un junior promițător, cu multiple calități tehnice și mentale, multe dintre ele căutate la ora actuală în fotbalul modern, ce poate accede, în viitor, – printr-o pregătire riguroasă, prin răbdare și determinare – înspre înalta performanță la nivel național, și nu numai. Un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă în zona mediană, un ”număr 10” care, prin jocul său creativ și eficient, reușește să dea un plus de valoarea întregului ansamblu de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Alex PAVĂL

 

Patrick SZABO (2009) – un junior interesant, cu multiple calități mentale și fizice, resurse native ce-l pot ajuta să dezvolte – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și prin determinare – o traiectorie ascendentă înspre performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori. Un jucător cu profil defensiv, util în angrenajul de desfășurare al echipei, având un foarte bun randament în zona central-mediană. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Patrick SZABO

 

Șerban BORA (2010) – este un junior abil, cu multiple resurse fizice și mentale, deosebite și polivalente, fiecare în parte, care poate accede, în viitor, – prin răbdare și printr-o îmbunătățire a aptitudinilor defensive în joc – înspre înalta performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori. Un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă în zona înaltă a atacului, acolo unde reușește să creeze, împreună cu coechipierii, un joc greu de oprit de către apărările adverse. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Șerban BORA

 

Adrian POP (2010) – un junior capabil, având o progresie constant-bună, cu multiple calități fizice și tehnice, unele dintre ele fiind deosebite și căutate la ora actuală în fotbalul modern, resurse ce pot determina, în timp, – prin răbdare și printr-o pregătire riguroasă – o traiectorie ascendentă înspre fotbalul de performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori. Un portar talentat, care se face remarcat prin jocul său modern, având un bun joc de picior și o viziune corectă a ansamblului de desfășurare, precum și prin intervențiile sale care dau siguranță echipei în exprimare. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Adrian POP

 

Darius SEKERES (2009) – este un junior interesant, cu multe valențe tehnice, unele deosebite și rare, ce-l pot ajuta, în timp, – printr-o pregătire susținută, în continuare, prin cizelarea acestor calități deja existente, printr-un curaj mai expresiv și printr-o încredere mai mare în propriile resurse evidente – să performeze la un nivel înalt atât la juniorii mari, câr și la seniori. Un jucător polivalent, care poate juca, la fel de bine, atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde jocul său ajută ansamblul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Darius SEKERES

 

Rareș BENEA (2010) – un junior capabil, având multe calități tehnice și mentale, valențe ce-l pot ajuta, în viitor, – printr-o pregătire susținută, prin răbdare și printr-o cizelare a parametriilor fizici – să progreseze și să acceadă, cu succes, înspre performanță și competitivitate la nivel național, și nu numai. Un jucător polivalent, util în angrenajul de desfășurare al echipei, care se remarcă în zona mediană, acolo unde reușește, de multe ori, să creeze un joc de bună calitate tehnică. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Rareș BENEA

 

 

Remusz BRONT (2009)

 

 

Adam NAGY (2010)

 

 

Erik CSORDAS (2010)

 

 

Cristina VLAD (2008)

 

 

Mario ȘOVREA (2010)

 

 

Ianis MONENCIU (2010)

 

 

Ianis CULDA (2010)

 

 

Maya NISTOR (2010)

 

 

Florin TOTH (2010)

 

PALMARES GRUPĂ

 

2019

Loc 5 – Kaposvar Youth Fotbal Festival (Ungaria)

 

 

2020

Locul 1 – Turneul Rapid Oradea

 

 

Loc 1 – Cupa Rapid Cluj

 

2021

Locul 1- Cupa Marii Negre

 

 

Locul 2- Cupa Viitorul Zalău

 

 

Loc 5 – Turneu Ghiroda

 

ALBUM FOTO

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *