• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Șerban BORA B2581

Șerban BORA

2010

Club Actual

POSTURI

Atacant 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Șerban BORA este un junior abil, cu multiple resurse fizice și mentale, deosebite și polivalente, fiecare în parte, care poate accede, în viitor, – prin răbdare și printr-o îmbunătățire a aptitudinilor defensive în joc – înspre înalta performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Șerban BORA este un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă în zona înaltă a atacului, acolo unde reușește să creeze, împreună cu coechipierii, un joc greu de oprit de către apărările adverse. Un player tehnic, cu o lovire bună a mingii, cu ambele picioare, având execuții simple și eficiente, decizii bune în condiții de adversitate și/sau spațiu restrâns, având o inteligență nativă a jocului, o intuiție deosebită a desfășurării fazelor, creativ și dinamic în exprimarea din teren. Un jucător cu o bună motricitate, deosebit de mobil, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o bună capacitate de efort susținut.

 

Șerban BORA este un junior inteligent, având o bună perspectivă de creștere, dinamic și atent la detalii, inventiv și pragmatic, dornic de afirmare și de progres, având un caracter viguros și un spirit puternic, de învingător, dispus la sacrificiu și efort pe termen lung, preocupat și serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

Galerie FOTO