• 27 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

AFC Calcio – Juniori U13 – Ultimul sezon de minifotbal!

AFC Calcio – Juniori U13 – Ultimul sezon de minifotbal!

AFC Calcio - Grupa 2007 - Sezon 2019-2020

AFC Calcio

Juniori U13 – Grupa 2007

Campionat AMFB – Seria 1

 

Pentru  trupa de juniori U13, acest sezon este al 4-lea consecutiv de Serie 1 și ultimul de Minifotbal. Un ultim capitol romantic, înaintea confruntării cu fotbalul real, 11 vs 11.

 

AFC Calcio are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 13 meciuri jucate, 1 victorie, 2 egaluri, 10 înfrângeri, 8 goluri marcate, 51 goluri primite, 5 puncte obţinute, şi ocupă locul 12 în Campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2007.

 

AFC Calcio a marcat în 5 meciuri, din totalul de 13 meciuri jucate în acest tur.

 

Din punct de vedere al cifrelor, AFC Calcio juniori U13 n-a strălucit, s-a manifestat în nota obișnuită de 4 ani încoace: echipa are aceleași probleme pe fază defensivă – deși are jucători interesanți, de reală perspectivă, în acea zonă – primesc cu (mare) ușurință  goluri, multe dintre ele pe greșeli, nu pe construcția adversarilor, și marchează (foarte) puțin, pentru câte ocazii își creează.

De remarcat faptul că AFC Calcio nu s-a retras într-o zonă de confort și nu s-a înscris în vreo serie inferioară, ci a continuat să joace la nivel înalt, în Seria 1, chiar dacă nu a ieșit din zona de subsol a clasamentului. Acest lucru îi va ajuta mult în fotbalul 11 vs 11.

 

AFC Calcio gupa 2007 este condusă de profesor Florentin DOVLECIOAICA, antrenor cu Licența UEFA A, cu o bogată experiență de peste 22 ani de antrenorat la nivel de juniori și seniori. Din CV-ul dânsului putem enumera: Campion Municipal cu CSS 6, câștigător Liga 5 cu CSS 6, locul 3 campionat AMFB U16 cu Prosport București , Vicecampion Cupa Bucureștiului U12 cu AFC Calcio, antrenor echipe de seniori Victoria Brănești (liga 2), Concordia Chiajna (liga 3) și AFC Calcio (Liga 4)

 

Florentin DOVLECIOAICA

 

Deși echipa nu a avut rezultate în această campanie, totuși câțiva jucători au ieșit în evidență de-a lungul acestui tur de campionat.

 

David NUȚU un portar constant care a atras atenția prin evoluțiile sale și care, prin intervențiile sale, a stopat de multe ori atacurile adverse. Este unul dintre cei mai buni jucători din această campanie.

 

David NUȚU

 

Bogdan PĂTRAȘCU s-a făcut remarcat prin pasele sale, el fiind de altfel unul dintre cei mai buni pasatori ai Campionatului, un jucător cu aptitudini pentru fotbalul modern.

 

Bogdan PĂTRAȘCU

 

Alex CUSTOF este un junior de perspectivă, care va evolua foarte mult mai ales în fotbalul real, 11 vs 11, un jucător serios, cu o mentalitate puternică, muncitor, cu o capacitate și o disponibilitate foarte mare pentru efort.

 

Alex CUSTOF

 

Cristian DRĂGOI un atacant interesant, care caută în permanență soluții pentru a marca.

 

Cristian DRĂGOI

 

Rafael GHIRĂSTĂU este un junior de perspectivă, un jucător cu profil defensiv, unul dintre fundașii evidențiați în acest campionat.

 

Rafael GHIRĂSTĂU

 

Mario VISA un junior care evoluează constant, un jucător care s-a evidențiat  în această campanie și de la care se așteaptă mai mult când se va trece la fotbal 11 vs 11.

 

Mario VISA

 

Cea mai categorică victorie – singura, de altfel –  a celor de la AFC Calcio s-a consemnat în etapa 8 împotriva celor de la ACS Inter Galaxy, scor 2 – 1.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la AFC Calcio s-a consemnat în etapa 13 împotriva celor de la AS New Stars Football Club, scor 0 – 7.

 

Sperăm că în acest retur de campionat, mulți dintre jucători să conștientizeze faptul că pot mai mult – doar dacă gândesc și se manifestă pentru  echipă -, să fie mai responsabili , mai atenți și să înțeleagă că, de acum încolo, cifrele individuale (și rezultatele per echipă) încep să conteze din ce în ce mai mult. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 0,38 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 0,61 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 3,92 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *