• 7 martie 2021
  • Last Update 4 martie 2021 7:41 PM
  • Bucuresti

ACS Prosport Football Academy – Juniori U11 – Un Dream Team în schimbare!

ACS Prosport Football Academy – Juniori U11 – Un Dream Team  în schimbare!

ACS Prosport Football Academy - Grupa 2009 - sezon 2019-2020

  •  
  •  
  •  
  •  

ACS Prosport Football Academy

Juniori U11 – Grupa 2009

Campionat AMFB – Seria 1

 

Despre grupa 2009 a celor de la ACS Prosport Football Academy putem spune că este una de excepție, care sperăm să se păstreze așa și să poată ”duce” cât mai mult lungul drum al performanței. Este una dintre cele mai bune echipe de minifotbal din România și din Europa. Este o adevărată plăcere să-i vezi jucând și să te bucuri de faptul că la noi în țară mai există generații de jucători cu un potențial deosebit.

 

ACS Prosport Football Academy are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 12 meciuri jucate, 11 victorii, 0 egaluri, 1 înfrângere, 90 goluri marcate, 13 goluri primite, 33 puncte obţinute, şi ocupă locul 1 în Campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2009.

 

ACS Prosport Football Academy a marcat în 12 meciuri, din totalul de 12 meciuri jucate în acest tur.

 

Despre parcursul din acest sezon al trupei de juniori U11 a celor de la ACS Prosport Football Academy putem spune că a fost unul firesc. Doar o mică excepție mai ridică o rază de speranță pentru celelalte competitoare și anume înfrângerea din etapa a 3-a, suferită de cei de la ACS Prosport Football Academy în fața celor de la AS Valencia Academy, scor 1-2. Un episod deosebit, care va rămâne întipărit în memoria ambelor echipe.

 

Echipa a fost condusă în acest tur de campionat de Daniel STANCIU, un antrenor cu licență B UEFA, care a pregătit ani buni această echipă și a creat una dintre cele mai moderne team-uri de minifotbal juvenil din România. Daniel STANCIU este un foarte bun practician, dar și un teoretician atent la detalii , genul de antrenor modern, cu viziune, răbdare și metodă aplicată pragmatic.

 

 

Din cadrul lotului s-au evidențiat toți jucătorii, dar în mod excepțional am remarcat câțiva: Ștefan LAZĂR, Bogdan DUMITRAȘCU, Adrian George TUDORAN și David GHEORGHE

 

Ștefan LAZĂR

 

 

Bogdan DUMITRAȘCU

 

 

Adrian George TUDORAN

 

David GHEORGHE

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la ACS Prosport Football Academy s-a consemnat în etapa13  împotriva celor de la LPS Mircea Eliade, scor 15 – 0.

 

Cea mai categorică înfrângere (singura, de altfel) a celor de la ACS Prosport Football Academy s-a consemnat în etapa 3 împotriva celor de la AS Valencia Academy, scor 1 – 2.

 

Returul se anunță unul destul de interesant pentru grupa 2009 a celor de la ACS Prosport Football Academy. Venirea ca antrenor a lui Ion TOMA, care-l înlocuiește pe Daniel STANCIU plecat la echipa de seniori a celor de la Concordia Chiajna, va deschide noi perspective. Campionatul e mult mai echilibrat față de cel de anul trecut, iar AS Valencia Academy și echipa a 2-a a Prosport Academy, respectiv Sportul Studențesc Academy, vor avea și ele un cuvânt (greu) de spus.

În orice caz, trupa de juniori U11 ACS Prosport Football Academy rămâne principala favorită la câștigarea campionatului. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 2,75 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 6,92 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 1,08 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *