• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Alex PAVĂL B2580

Alex PAVĂL
Alex PAVĂL

2010

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Alex PAVĂL este un junior promițător, cu multiple calități tehnice și mentale, multe dintre ele căutate la ora actuală în fotbalul modern, ce poate accede, în viitor, – printr-o pregătire riguroasă, prin răbdare și determinare – înspre înalta performanță la nivel național, și nu numai.

 

Alex PAVĂL este un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă în zona mediană, un ”număr 10” care, prin jocul său creativ și eficient, reușește să dea un plus de valoarea întregului ansamblu de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii foarte bune, cu piciorul drept, având o foarte bună viziune a jocului și o intuiție a desfășurării fazelor, un dribling eficient și execuții deosebite, dinamic în exprimarea din teren, având o știință nativă a jocului, cu reacții și soluții bine alese, în condiții de adversitate și spațiu restrâns, un foarte bun serviciu de pase și un excelent coechipier în combinații de joc, purtate în regim de viteză. Un jucător cu resurse fizic în creștere și dezvoltare, având o bună viteză de reacție, precum și capacitate de efort susținut.

 

Alex PAVĂL este un junior de perspectivă, inteligent și atent la detalii, având o personalitate puternică și un caracter viguros, ambițios și dornic de afirmare, preocupat și serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 25%
Picior Drept 75%

GALERIE FOTO

Share Social Media