• 20 aprilie 2024
  • Last Update 19 aprilie 2024 10:03 PM
  • Bucuresti

ACS Juniors Berceni – Juniori U17 – O echipă care marchează mult pe teren propriu!

ACS Juniors Berceni – Juniori U17 – O echipă care marchează mult pe teren propriu!

ACS Juniors Berceni - Grupa 2003/2004 - Sezon 2019-2020

ACS Juniors Berceni

Juniori U17 – Grupa 2003/2004

Campionat AJF Ilfov

 

ACS Juniors Berceni este o echipă bună, are în zona ofensivă câțiva jucători foarte interesanți și de perspectivă, dar nu au bancă de rezerve. E o echipă care poate decide campionatul în acest an.

 

ACS Juniors Berceni are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 12 meciuri jucate, 5 victorii, 1 egal, 6 înfrângeri, 34 goluri marcate, 32 goluri primite, 16 puncte obţinute, şi ocupă locul 8 în Campionatul AJF Ilfov, la grupa 2003/2004.

 

A jucat 6 meciuri în deplasare (unde a obţinut 3 puncte) şi 6 meciuri pe teren propriu (unde a obţinut 13 puncte).

 

ACS Juniors Berceni a marcat în 10 meciuri, din totalul de 12 meciuri jucate în acest tur.

 

Trupa de juniori U17 a celor de la ACS Juniors Berceni are un prim 11 interesant, o echipă care poate face față unui nivel competițional mediu-înalt. Din păcate, are decât un număr limitat de jucători, iar în momentul în care fac înlocuiri în timpul unei partide, jocul echipei se dezechilibrează destul de evident.

Team-ul  se simte foarte bine în meciurile jucate pe teren propriu, acolo unde doar ARD Snagov a reușit – cu greu – să învingă; în rest, 4 victorii, un egal și 26 de goluri marcate în cele 6 meciuri.

În deplasare însă, echipa este foarte timidă; n-a reușit decât o singură victorie ( cu CS Union, scor 1-3) și 5 înfrângeri. Dar a făcut 2 meciuri foarte bune, de referință, cu Academica Clinceni – când au avut meciul în mână și doar schimbările efectuate în ultimele 8 minute au privat echipa de o victorie meritată – și cu Voința 2018 Crevedia – când au putut să țină departe de poartă ofensiva gazdelor.

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la ACS Juniors Berceni s-a consemnat în etapa 9, pe teren propriu, împotriva celor de la CS Tunari, scor 9 – 0.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la ACS Juniors Berceni s-a consemnat în etapa 4,  în deplasare, împotriva celor de la ACS De Sănătate Voința Buftea, scor 5 – 0.

 

Cu siguranță, dacă trupa de juniori U17 a celor de la ACS Juniors Berceni ar avea un lot mai numeros și mai echilibrat din punct de vedere valoric, atunci locul echipei ar fi, cu siguranță, în top 5 echipe din Campionatul AJF Ilfov. Vom vedea ce va fi în retur, când majoritatea echipelor de top vor veni la Berceni. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 1,33 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 2,83 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 2,66 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute în deplasare: 0,5 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate în deplasare: 1,33 goluri marcate/meci

Media de goluri primite în deplasare: 3,5 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute pe teren propriu: 2,16 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate pe teren propriu: 4,33 goluri marcate/meci

Media de goluri primite pe teren propriu: 1,83 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *