• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

SC Fotbal Club FCSB – Juniori U9 – Născuți ÎNVINGĂTORI!

SC Fotbal Club FCSB – Juniori U9 – Născuți ÎNVINGĂTORI!

SC Fotbal Club FCSB - grupa 2011 - sezon 2019-2020

SC Fotbal Club FCSB

Juniori U9 – Grupa 2011

Campionat AMFB – Seria 1

 

Pentru trupa de juniori U9 a celor de la SC Fotbal Club FCSB, acest sezon este al 2-lea consecutiv de Serie 1. Anul trecut au obținut titlul de Campioană, iar în acest an și-au continuat ascensiunea, îmbunătățindu-și vizibil atât jocul, cât și ”cifrele”.

 

SC Fotbal Club FCSB are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 13 meciuri jucate, 12 victorii, 1 egal, 0 înfrângeri, 89 goluri marcate, 20 goluri primite, 37 puncte obţinute, şi ocupă locul 1 în Campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2011.

 

SC Fotbal Club FCSB a marcat în 13 meciuri, din totalul de 13 meciuri jucate în acest tur.

 

Echipa de junior U9 a celor de la SC Fotbal Club FCSB a reușit în acest sezon să parcurgă fără înfrângere actuala ediție de Serie 1 și să domine (detul de) autoritar competiția. În afara partidei din etapa a 8-a, când au remizat 2-2 cu New Stars, team-ul a ieșit învingător,de fiecare dată.

De sigur, aria de selecție foarte mare, le-a permis celor de la SC Fotbal Club FCSB să formateze o echipă de top, iar acest fapt trebuie luat în calcul atunci când ”măsurăm” valoarea echipe, a unor jucători sau a unui antrenor.

Dar trebuie remarcat faptul că în actuala echipă a celor de 2011 s-au strâns destul de mulți juniori născuți cu caractere de învingători.

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la SC Fotbal Club FCSB s-a consemnat în etapa 5 împotriva celor de la CS Chelsea București, scor 14 – 2.

 

Pentru retur, practic, echipa de juniori U9 a celor de la SC Fotbal Club FCSB nu are decât 3 meciuri ”mai tari” de jucat; în rest, suntem convinși că vor încerca să se autodepășească. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 2,84 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 6,84 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 1,53 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *