• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Darius SEKERES B2578

Darius SEKERES

2009

Club Actual

POSTURI

Fundaș 60%
Mijlocaș 40%

SCURTĂ DESCRIERE

Darius SEKERES este un junior interesant, cu multe valențe tehnice, unele deosebite și rare, ce-l pot ajuta, în timp, – printr-o pregătire susținută, în continuare, prin cizelarea acestor calități deja existente, printr-un curaj mai expresiv și printr-o încredere mai mare în propriile resurse evidente – să performeze la un nivel înalt atât la juniorii mari, câr și la seniori.

 

Darius SEKERES este un jucător polivalent, care poate juca, la fel de bine, atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde jocul său ajută ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, având o foarte bună poziționare și o bună viziune a jocului, intuitiv și dinamic, având decizii bune, o bună reactivitate, precum și soluții de joc simple și eficiente. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză.

 

Darius SEKERES este un junior inteligent, atent la detalii, analitic și implicat, dornic de afirmare, preocupat și serios în procesul de pregătire, dar și în jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

Galerie FOTO

Share Social Media