• 22 februarie 2024
  • Last Update 24 decembrie 2023 11:35 AM
  • Bucuresti

Viitorul Năsăud / Grupa 2007

Viitorul Năsăud / Grupa 2007

ANTRENORI

 

Viorel GHEORGHIȚĂ (vezi profilul EUROPEAN PREMIUM)

 

Silviu Andrei VASILICHI (vezi profilul EUROPEAN PREMIUM)

 

LOTUL GRUPEI

 

Robert CHIFA – este un junior de reală perspectivă, unul dintre cei mai buni, la ora actuală, din generația sa, la nivel zonal și național. Un jucător tehnic și creativ, cu un control și o lovire a mingii foarte bune. Un player dinamic, cu un randament foarte bun în zona mediană. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Robert CHIFA

 

Silviu SIMION – un junior promițător, cu multe calități ce-l pot ajuta să dezvolte o traiectorie ascendentă în evoluția sa în fotbalul 11 vs 11.Un jucător cu un caracter puternic, muncitor și serios atât la meciuri, cât și în timpul pregătirilor. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Silviu SIMION

 

Emilian BODESCU – este un junior talentat, cu multe calități care-l recomandă pentru fotbalul 11 vs 11. Un jucător cu profil defensiv, tehnic și calm în exprimarea din teren, manifestând o combativitate inteligentă și eficientă. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Emilian BODESCU

 

Robert BUTACI – un junior cu potențial, care a reușit prin muncă și ambiție să crească foarte mult în ultima perioadă, ajungând să fie unul dintre cei mai reprezentativi juniori ai generației sale. Un jucător cu profil defensiv, un caracter puternic, care a dat dovadă că poate reuși chiar dacă nu a avut calități native deosebite. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Robert BUTACI

 

Radu CIRA – este un junior de perspectivă, care poate dezvolta o traiectorie ascendentă în fotbalul 11 vs 11. Un jucător polivalent, dar care excelează în ofensivă, tehnic și foarte bun în duelurile 1 vs 1, acolo unde scoate cu lejeritate ”om din joc”. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Radu CIRA

 

Darius CREȚA – un junior interesant, cu șanse reale să dezvolte o traiectorie ascendentă în fotbalul 11 vs 11.Un jucător polivalent, cu profil ofensiv, care are un foarte bun randament pe zonele laterale de joc atât ca mijlocaș, cât și ca fundaș.(vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Darius CREȚA

 

 

Florin BĂLĂTICI

 

 

Andrei CÎRSTEA

 

 

Dănuț COVACI

 

 

Arthur GAVRILAȘ

 

 

Virgil GRETYINUC

 

 

Partene MUNTEANU

 

 

David ONIȚIU

 

 

Robert SCURTU

 

 

Leon ZĂGREAN

 

PALMARES GRUPĂ

 

2015

Locu 1 – faza județeană a Trofeului Gheorghe Ene, organizat de FRF

 

 

2017

Locul 1 – Turneul Dorna Junior Football Festival

Locul 1 – Cupa AS Play Bacău

Locul 2 – Transilvania Football Festival

 

2018

Locul 1 – Cupa Viitorul Năsăud

Locul 2 – Turneul Dorna Junior Football Festival

Locul 2 – Campionat AJF Bistrița (la o categorie mai mare)

 

2019

Locul 2 – Turneul Best Kids Reghin)

 

FOTO

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *