• 22 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Steaua Magică Iași / Grupa 2007

Steaua Magică Iași / Grupa 2007

ANTRENOR

 

Petre SINESCU (Vezi profilul EUROPEAN PREMIUM)

 

LOTUL GRUPEI

 

Denis ABABEI – este un junior de reală perspectivă, cu multiple calități fizice și tehnice, cu mari șanse – printr-o pregătire specifică și suținută, în continuare, și printr-o îmbunătățire a comunicării în teren – să performeze, în viitorul apropriat, la un nivel ridicat de competitivitate atât la juniorii mari, cât și la seniori. Un portar talentat, care se remarcă prin talie și printr-un joc foarte bun cu ambele picioare, valențe rare și foarte căutate în fotbalul modern. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Denis ABABEI

 

George CIOBANU – un junior capabil, cu multe valențe fizice și tehnice, având o bună progresie în timp, care poate avea o traiectorie ascendentă – prin determinare și printr-o pregătire susținută, în continuare – înspre fotbalul de înalt nivel. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se face remarcat în postura de atacant, acolo unde, prin jocul său și prin execuțiile sale, ajută, de multe ori, ansamblul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

George CIOBANU

 

Denis MIHAI (2008) – este un junior competent, cu multiple calități cerute la ora actuală în fotbalul modern, care are șanse  – printr-o pregătire susținută, prin răbdare și printr-o mai mare încredere în propriile resurse evidente, fără teamă de eșecurile inevitabile – să poată accede înspre zone înalte de performanță și competitivitate la nivel național, și nu numai. Un jucător polivalent, care se remarcă în zona mediană, acolo unde prin jocul și prin buna sa intuiție, prin soluțiile bine alese, de multe ori, ajută ansamblul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Denis MIHAI (2008)

 

Raul NEDELCU – un junior de perspectivă, cu multe resurse tehnice deosebite, ce-l pot ajuta, în viitorul apropiat, – printr-o pregătire riguroasă, prin determinare, printr-o îmbunătățire a parametriilor fizici și printr-o încrederea mai mai mare în calitățile rare pe care le are – să performeze la un nivel ridicat în fotbalul 11 vs 11 atât la juniorii mari, cât și la seniori. Un jucător cu profil ofensiv, un ”număr 10” cu multe abilități tehnice, care se face remarcat în zona mediană, acolo unde, prin jocul său deosebit, coordonează cu sucess, de multe ori, ansamblul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Raul NEDELCU

 

Robert BOUREANU (2008) – este un junior capabil, cu multe abilități tehnice și mentale ce-i pot permite, în viitor, – printr-o pregătire dedicată și riguroasă, în continuare, și prin îmbunătățirea parametriilor fizici – să dezvolte o traiectorie ascedentă înspre înalta performanță la nivel național atât la juniori mari, cât și la seniori. Un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă în zona mediană, acolo unde, prin jocul său și prin soluțiile tehnice alese, ajută în mod consistent echipa în ansamblul de desfășurare. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Robert BOUREANU (2008)

 

Eric PANDELE (2008) – un junior de perspectivă, cu multiple calități fizice și tehnice, cu o foarte bună perspectivă de a accede, în viitor – printr-o pregătire susținută și prin determinare – spre zone foarte înalte de performanță la nivel național, și nu numai. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă prin talie și prin siguranța manifestată în joc, oferind echipei o bună stabiltate în axul central, acolo unde deciziile sale aduc un plus în ansamblul de desfușurare. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Eric PANDELE (2008)

 

David COSTANDACHE – este un junior abil, având multe calități fizice și mentale, deosebite și pregnante, ce-l pot ajuta să desfășoare, in viitor, – printr-o pregătire susținută și prin răbdare – o traiectorie interesantă și ascendentă înspre fotbalul competitiv la un nivel înalt. Un jucător polivalent, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde, din postura de fundaș, aduce un plus de valoare ansamblului echipei, prin jocul său energic și viguros, atât pe fază defensivă, cât și ofensivă. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

David COSTANDACHE

 

Patrick CURECHERIU (2008) – un junior capabil, cu un bun potențial fizic și mental, ce poate accede – printr-o pregătire susținută, în continuare, prin răbdare și prin determinare – înspre înalta performanță la nivel național, și numai, atât la juniorii mari, cât și la seniori. Un jucător cu profil ofensiv, dar care are accente polivalente, încă ”neactivate”, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde, prin jocul său și prin incursiunile sale multiple, ajută mult echipa în desfășurarea întregului ansamblu. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Patrick CURECHERIU (2008)

 

 

Robert PINTILIE

 

 

Răzvan SIRITEANU

 

 

Ștefan ENACHI

 

 

Robert RUSU

 

 

Alex PRICOPE

 

 

Iosif ACASANDREI

 

 

Cezar MATCABOJA

 

 

Narcis IONIȚĂ

 

 

Dario DAVID

 

Dragoș BOSIANU

 

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *