• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

FC Rușanu – Juniori U9 – Echipă de Top 5!

FC Rușanu – Juniori U9 – Echipă de Top 5!

FC Rușanu - Grupa 2011 - sezon 2019-2020

FC Rușanu

Juniori U9 – Grupa 2011

Campionat AMFB – Seria 1

 

Pentru grupa 2011 a celor de la FC Rușanu, acest sezon este al 2-lea consecutiv de Serie 1. Echipa și-a păstrat pofta de joc și dinamismul,  în cel ma puternic campionat din România la acest nivel de vârstă.

 

FC Rușanu are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 13 meciuri jucate, 9 victorii, 0 egaluri, 4 înfrângeri, 72 goluri marcate, 30 goluri primite, 27 puncte obţinute, şi ocupă locul 5 în Campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2011.

 

FC Rușanu a marcat în 13 meciuri, din totalul de 13 meciuri jucate în acest tur.

 

Față de sezonul precedent, grupa 2011 a celor de la FC Rușanu marchează mult mai mult. Dacă anul trecut au avut o medie de 4,73 goluri marcate/meci, în actuala ediție de campionat AMFB au ridicat media la 5,53 goluri marcate/meci. Nu-i mai puțin adevărat că la goluri primite, statisticile nu sunt la fel de bune față de anul trecut, dar mai au timp să remedieze.

Echipa joacă ofensiv, acesta fiind punctul lor forte. Este preocupată în permanență de joc, de a recupera mingea și de a prelua inițiativa jocului.

Am remarcat mulți jucători din cadrul echipei, dintre care îi vom enumera pe Costin CHELUȘ, Eric RUȘANU, Denis NICULAE, Patrick STRIBLEA și Raian RĂDULESCU.

 

Costin CHELUȘ

 

 

Eric RUȘANU

 

Denis NICULAE

 

Patrick STRIBLEA

 

Raian RĂDULESCU

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la FC Rușanu s-a consemnat în etapa 3 împotriva celor de la ACS FCSB Academy, scor 11 – 0.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la FC Rușanu s-a consemnat în etapa  5 împotriva celor de la AS New Stars Football Club, scor 1 – 6.

 

Trupa de juniori U9 a celor de la FC Rușanu are șanse, în acest an,  să-și depășească rezultatul din precedentul sezon – când au terminat pe locul 5 – și să se gândească (de ce nu?) la un loc pe podium. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 2,07 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 5,53 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 2,3 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *