• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Steaua Magică Iași / Grupa 2010

Steaua Magică Iași / Grupa 2010

ANTRENOR

 

Radu CHELARU
Radu CHELARU (vezi profilul EUROPEAN PREMIUM)

 

LOTUL GRUPEI

 

Sevastian Pavlo ERMURACHE – este un junior de reală perspectivă, cu multiple calități fizice și tehnice, unele dintre ele deosebite, căutate la ora actuală în fotbalul modern, resurse ce-l pot ajuta, în parcursul evoluție sale, să ajungă la un nivel ridicat de competitivitate și să performeze în cadrul unor proiecte de anvergură. Un jucător polivalent, modern în exprimarea din teren, un mijlocaș box to box, care se face remarcat prin travaliu său și prin soluțiile atent alese în diferite momente ale jocului atât pe fază ofensivă, cât și defensivă. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Sevastian Pavlo ERMURACHE
Sevastian Pavlo ERMURACHE

 

Patric MIRONESCUun junior interesant, având multiple calități fizice și mentale, ce-l pot ajuta, în viitor, să aibă o progresie deosebită, mai ales în fotbalul 11 vs 11, spre zone înalte de performanță la nivel de juniori mari și de seniori. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, cu un foarte bun randament în zonele laterale, acolo unde jocul său iese cel mai bine în evidență. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Patric MIRONESCU

 

Ștefan Alexandru POPA – este un junior promițător, cu multe calități tehnice și mentale, unele dintre ele deosebite, ce poate accede, – printr-o pregătire susținută, în continuare, prin determinare și prin răbdare, fără a grăbi parcurgerea etapelor de cizelare și dezvoltare –  înspre înalta performanță la nivel național, și nu numai. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, un golgheter nativ, care se remarcă prin eficiența și pragmatismul manifestat în fața porții adverse, dar și prin jocul său modern și simplu, util în angrenajul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Ștefan Alexandru POPA

 

 

Vladimir Dimitrie ROȘCA

 

 

Tudor Ștefan CHIRIAC

 

 

Matei BOACĂ

 

 

David Ionuț PĂLICI

 

 

Ianis Andrei CREȚU-VRÂNCEANU

 

 

Marc Andrei COSTIN

 

 

Ianis Andrei CIOBĂNIȚĂ

 

 

Ricardo BLĂJUȚI

 

 

Darius Constantin ȚUIU

 

 

Ionuț Eduard TARCEA

 

 

Andrei DELEAGĂ

 

 

Rareș Andrei CHIRICA

 

 

Robert HOLMAN

 

 

Mihai Onur APETRII

 

 

Rareș Andrei APOSTOL

 

 

PALMARES GRUPĂ

 

2017

Loc 2 – Cupa Player Bacău

 

2019

Participare turneu semifinal  Campionat Național FRF U9

2021

Loc 2  – Stelele Viitorului București

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *