• 27 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

SC FC Metaloglobus – Juniori U15 – Puține goluri, în echilibru!

SC FC Metaloglobus – Juniori U15 – Puține goluri, în echilibru!

FC Metaloglobus - Grupa 2005 - sezon 2019-2020

SC FC Metaloglobus

Juniori U15 – Grupa 2005

Campionat AMFB – Seria 1

 

SC FC Metaloglobus este reprezentată, în acest sezon, la juniori U15, de trupa 2005 a celor de la AFC Calcio. Prin politica de împrumuturi a clubului, SC FC Metaloglobus se poate menține astfel între echipele bune din București.

 

SC FC Metaloglobus are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 11 meciuri jucate, 4 victorii, 3 egaluri, 4 înfrângeri, 16 goluri marcate, 17 goluri primite, 15 puncte obţinute, şi ocupă locul 7 în Campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2005.

 

A jucat 5 meciuri în deplasare (unde a obţinut 5 puncte) şi 6 meciuri pe teren propriu (unde a obţinut 10 puncte).

 

SC FC Metaloglobus a marcat în 8 meciuri, din totalul de 11 meciuri jucate în acest tur.

 

Grupa 2005 a celor de la SC FC Metaloglobus a avut un sezon echilibrat, în care nu a oscilat în mod deosebit; în afară de un 0-7 fără istoric, administrat de către SC Dinamo 1948 în Turneul de Calificare Elită U15, echipa a păstrat un echilibru între goluri primite și cele marcate, și ”a avut grijă” să fie puține, din ambele părți.

Echipa putea fi mult mai sus în clasament, ținând cont că au pierdut 4 puncte, surprinzător, cu CSS 4 și CS FC Dinamo – echipe clasate pe locuri 10 și 11.

 

Echipa este condusă de profesor Florentin DOVLECIOAICA, antrenor cu Licența UEFA A, cu o bogată experiență de peste 22 ani de antrenorat la nivel de juniori și seniori. Din CV-ul dânsului putem enumera: Campion Municipal cu CSS 6, câștigător Liga 5 cu CSS 6, locul 3 campionat AMFB U16 cu Prosport București , Vicecampion Cupa Bucureștiului U12 cu AFC Calcio, antrenor echipe de seniori Victoria Brănești (liga 2), Concordia Chiajna (liga 3) și AFC Calcio (Liga 4)

 

Florentin DOVLECIOAICA

 

Din cadrul team-ului s-au evidențiat câțiva jucători de perspectivă, dar în mod deosebit am remarcat câțiva.

 

Luca CIUCA este golgheterul din acest sezon al celor SC FC Metaloglobus, unul dintre cei mai buni jucători ai acestui Campionat AMFB, din Seria 1.

 

Luca CIUCA

 

Pentru pasele sale și pentru modul de a alege soluții bune în joc, Raoul BANU s-a făcut evidențiat, un jucător cu potențial pentru fotbalul modern.

 

Raoul BANU

 

Cristian BENCHEA s-a făcut remarcat prin faptul că este jucător constant, fără oscilații mari în evoluție, un junior deosebit de serios, muncitor și util echipei.

 

Cristian BENCHEA

 

Rareș EREMIA este unul dintre cei mai buni apărători din actualul Campionat AMFB, seria 1; poate nu degeaba SC FC Metaloglobus are a 4-a apărare din campionat.

 

Rareș EREMIA

 

Din cadrul echipei am mai remarcat câțiva juniori de perspectivă, printre care: Răzvan COZA, Albert MANDACHE și Andrei CRISTESCU.

 

Răzvan COZA

 

Albert MANDACHE

 

 

Andrei CRISTESCU

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la SC FC Metaloglobus s-a consemnat în etapa 1, pe teren propriu, împotriva celor de la ACS AS Valencia Academy, scor 7 – 3.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la SC FC Metaloglobus s-a consemnat în etapa 5, pe teren propriu, împotriva celor de la CSA Steaua, scor 0 – 4.

 

SC FC Metaloglobus, la lotul actual pe care-l are la grupa 2005, ar trebui să îndrăznească mai mult, mai ales din punct de vedere ofensiv. Dacă și-ar propune să marcheze mai mult, cu siguranță vor face un retur foarte bun. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 1,36 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 1,45 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 1,54 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute în deplasare: 1 punct obţinut/meci

Media de goluri marcate în deplasare: 1,2 goluri marcate/meci

Media de goluri primite în deplasare: 1,6 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute pe teren propriu: 1,66 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate pe teren propriu: 1,66 goluri marcate/meci

Media de goluri primite pe teren propriu: 1,5 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *