• 27 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Laurențiu PRUNCUȚIU B2583

Laurențiu PRUNCUȚIU

2009

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Laurențiu PRUNCUȚIU este un junior talentat, având o bună progresie în timp, cu multiple calități tehnice și mentale ce pot determina  – printr-o pregătire riguroasă și prin îmbunătățirea parametriilor fizici – o traiectorie ascedentă înspre înalte zone de competitivitate atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Laurențiu PRUNCUȚIU este un jucător polivalent, care se remarcă în zonele median-laterale, acolo unde prin jocul său complex și eficient ajută mult ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii foarte bune, cu ambele picioare, având o bună intuiție a jocului și a desfășurări fazelor, un bun plasament și o viziune corectă, cu un dribling lejer și eficient, un bun pasator și un excelent coechiepier în combinații de joc, purtate ”din prima”, dinamic și sigur pe resursele sale tehnice, pe care le stăpânește cu brio. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut.

 

Laurențiu PRUNCUȚIU este un junior de perspectivă, dornic de afirmare și de competiție, având un caracter viguros și un moral bun, atent la detalii și creativ, inteligent și dinamic, serios atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 50%
Picior Drept 50%

Galerie FOTO