• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Rareș BENEA B2579

Rareș BENEA

2010

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Rareș BENEA este un junior capabil, având multe calități tehnice și mentale, valențe ce-l pot ajuta, în viitor, – printr-o pregătire susținută, prin răbdare și printr-o cizelare a parametriilor fizici – să progreseze și să acceadă, cu succes, înspre performanță și competitivitate la nivel național, și nu numai.

 

Rareș BENEA este un jucător polivalent, util în angrenajul de desfășurare al echipei, care se remarcă în zona mediană, acolo unde reușește, de multe ori, să creeze un joc de bună calitate tehnică. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, având un dribling lejer, cu o bună intuiței a jocului și o viziune amplă a ansamblului de desfășurare, altruist și individualist, în egală măsură, cu un serviciu bun de pase și decizii interesante în condiții de adversitate și/sau spațiu restrâns. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut.

 

Rareș BENEA este un junior cu o bună calitate tehnică, inteligent și atent la detalii, intuitiv și dinamic, dornic de afirmare, având un caracter viguros și un moral bun, serios în tot ceea ce face atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO