• 22 februarie 2024
  • Last Update 24 decembrie 2023 11:35 AM
  • Bucuresti

Unirea Sântana / Grupa 2011

Unirea Sântana / Grupa 2011

ANTRENOR

 

Roberto OLTEANU (vezi profilul EUROPEAN PREMIUM)

 

LOTUL GRUPEI

 

Elias Gabriel BUD – este un junior de reală perspectivă, având un foarte bun potențial fizic și tehnic, dublate de un mental puternic, ce poate desfășura o traiectorie interesantă, ascendentă, înspre fotbalul de înaltă performanță la nivel național, și nu numai. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă în zona mediană, acolo unde prin calitățile sale ajută și dezvoltă mult ansamblul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Elias Gabriel BUD

 

Robert Fabian ȚÂRLE – un junior interesant, cu multe resurse fizice și tehnice, cu o bună progresie în timp, ce poate avea o traiectorie ascedentă  – printr-o pregătire susținută, în continuare,  și printr-o cizelare a parametrilor tehnici – înspre înalta performanță în fotbalul 11 vs 11. Un jucător cu profil ofensiv, având un joc bun în zona centrală, în careu și în fața porții, acolo unde contribuția sa, în ansamblul de desfășurare al echipei, este una destul de substanțială. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Robert Fabian ȚÂRLE

 

Tiberius SZOMBATI – este un junior abil, cu multe resurse dinamice, fizice și mentale, calități ce-l pot ajuta să dezvolte, în viitor – printr-o pregătire susținută, în continuare, și printr-o cizelare a energiei, dar și a parametriilor tehnici – o traiectorie ascendentă înspre înalta performanță. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde, prin jocul său energic, reușește să fie deosebit de util în angrenajul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Tiberius SZOMBATI

 

Bogdan Andrei ROMAN (2012) – un junior capabil, cu multe valențe fizice și mentale, ce-l pot ajuta, în timp – printr-o pregătire riguroasă și susținută, prin răbdare și printr-o îmbunătățire permanentă a paramentriilor tehnici – să acceadă înspre zona înaltă a performanței atât la juniorii mari, cât și la seniori. Un portar curajos, cu o bună progresie de-a lungul timpului, constant în exprimare, care încearcă și reușește, de multe ori, să-și îmbunătățească jocul.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Bogdan Andrei ROMAN (2012)

 

 

Raul Andrei VĂCĂRIUC

 

 

Filip Samuel STULEANEC (2012)

 

 

Jonathan Emanuel POP (2012)

 

 

Mario Andrei MOJIC

 

 

Arthur Ciprian POPA (2012)

 

 

Andrei Darius AVRAMESCU

 

 

Raul Lucas POPA

 

 

David DOBRA (2012)

 

 

Ștefan Ionuț Mihai BOHOTICI (2012)

 

 

FOTO

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *