• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Patrick SZABO B2586

Patrick SZABO

2009

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Patrick SZABO este un junior interesant, cu multiple calități mentale și fizice, resurse native ce-l pot ajuta să dezvolte – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și prin determinare – o traiectorie ascendentă înspre performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Patrick SZABO este un jucător cu profil defensiv, util în angrenajul de desfășurare al echipei, având un foarte bun randament în zona central-mediană. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, având o bună intuiție a jocului, combativ și tenace în exprimarea din teren, dinamic în desfășurare, cu intervenții utile și pase precise, alegând, de multe ori, soluții foarte bune de continuare a fazelor, chiar și în condiții de adversitate și/sau spațiu restrâns. Un jucător cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză.

 

Patrick SZABO este un junior inteligent, atent la detalii, cu o gândire rapidă și pragmatică, dornic de afirmare și de progres, având un moral pozitiv și un caracter viguros, precum și un spirit puternic, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 25%
Picior Drept 75%
Share Social Media