• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

ACS Pro Team – Juniori U19 – Echipă echilibrată, cu potențial!

ACS Pro Team – Juniori U19 – Echipă echilibrată, cu potențial!

ACS Pro Team - Grupa 2001/2002 - Sezon 2019-2020

ACS Pro Team

Juniori U19 – Grupa 2001/2002

Campionatul Național – Seria 3

 

ACS Pro Team este un proiect privat, serios, care a reușit să treacă proba timpului. Clubul bucureștean  se numără printre puținele școli de fotbal din România care are echipe înscrise în campionate puternice, de nivel înalt, la toate grupele de juniori.Un club care oferă continuitate, pe tot palierul U8 – U19.

ACS Pro Team este, în opinia noastră, un model de la care chiar și academiile (sau cluburile) din țară ar avea de învățat.

 

ACS Pro Team are următoarea linie de clasament, la sfârşitul anului, sezon 2019-2020: 18 meciuri jucate, 3 victorii, 6 egaluri, 9 înfrângeri, 32 goluri marcate, 54 goluri primite, 15 puncte obţinute, şi ocupă locul 6 în Campionatul Național, seria 3, la grupa 2001/2002.

 

A jucat 9 meciuri în deplasare (unde a obţinut 7 puncte) şi 9 meciuri pe teren propriu (unde a obţinut 8 puncte).

 

Echipa a marcat în 13 meciuri, din totalul de 18 meciuri jucate în acest tur.

 

Trupa de juniori U19 a celor de la ACS Pro Team este o echipă echilibrată, cu potențial. Este condusă de Alexandru BOGACIU, antrenor cu Licența UEFA B, care antrenează în cadrul clubului din anul 2016.

Echipa a reușit – mai ales în prima parte a campionatului – să producă nenumărate surprize și să facă multe partide foarte bune. În primul rând, (aproape) a scos din calculele pentru calificarea în faza zonală a competiției pe Academica Clinceni, nimeni alta decât vicecampioana națională din sezonul trecut, prin cele 2 rezultate de egalitate (din etapele 3 și 10). Apoi cele 2 egaluri obținute împotriva Metaloglobus (ocupanta locului 3 pe țară în sezonul trecut). Ca să nu mai spunem de victoria din etapa 9, în fața liderului Daco-Getica București.

Dar, tot la capitolul surprize, le putem enumera și pe cele neplăcute: înfrângerile de pe teren propriu cu Sportul Snagov (etapele 5 și 19) și usturătoarea înfrângere, tot de pe teren propriu, împotriva Farului Constanța, scor 1 – 8.

 

Din cadrul echipei s-au făcut remarcați mai mulți jucători, printre care enumerăm câțiva: Albert VIȘAN – cel mai bun jucător al team-ului în această campanie și cel mai bun jucător defensiv – , Cristian SCURTU – unul dintre cei mai buni pasatori ai seriei și golgheterul ACS Pro Team în actuala campanie-, Daniel PETRACHE – un jucător deosebit de serios, un caracter puternic, care cu siguranță are șanse în fotbalul mare -, Marius MĂRĂCINEANU, Alex CAZACU și Mihai LAZĂR.

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la ACS Pro Team s-a consemnat în etapa 11, pe teren propriu, împotriva celor de la AFC Dunărea 2005 Călărași, scor 9 – 4.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la ACS Pro Team s-a consemnat în etapa 16,  în deplasare, împotriva celor de la ASC Daco-Getica București, scor 11 – 0.

 

ACS Pro Team a avut (cumva) ghinionul să joace în cea mai puternică – de departe – serie a Campionatului Național, întâlnind formații foarte bune la această categorie de vârstă. Din punctul nostru de vedere, locul 6 pe care-l ocupă la ora actuală nu este unul pe care ACS Pro Team să-l merite. În schimb, pot – au potențial – să termine acest Campionat (și odată cu el etapa junioratului) cu câteva jocuri excepționale. Nu mai au nimic de pierdut! Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 0,83 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 1,77 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 3 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute în deplasare: 0,77 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate în deplasare: 1,55 goluri marcate/meci

Media de goluri primite în deplasare: 3,11 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute pe teren propriu: 0,88 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate pe teren propriu: 2  goluri marcate/meci

Media de goluri primite pe teren propriu: 2,88 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *