• 13 iunie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

GT Sport Junior Alba Iulia / Grupa 2013

GT Sport Junior Alba Iulia / Grupa 2013

ANTRENOR

 

Raul OARGĂ – (vezi profilul EUROPEAN PREMIUM)

 

LOTUL GRUPEI

 

Luca BARB – este un junior de perspectivă, cu un bun potențial tehnic și fizic, calități ce-l pot ajuta, în timp, – susținute de o pregătire riguroasă, prin răbdare și prin determinare – să dezvolte o traiectorie ascendentă înspre zone înalte de performanță și competitivitate. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă în zona mediană prin stilul său tehnic și creativ, care ”leagă”, de multe ori cu succes, ansamblul de joc al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Luca BARB

 

Adrian GIURCA – un junior promițător, cu multe calități fizice și mentale, dublate de un spirit puternic, având o bună progresie în timp, ce poate accede – printr-o pregătire riguroasă, în continuare, prin răbdare și printr-o cizelare a parametriilor tehnici – spre înalta performanță la nivel național, și nu numai. Un jucător cu un profil defensiv, de stil britanic, care se remarcă printr-un joc simplu și eficient, modern și fără complicații, deosebit de util în ansamblul echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Adrian GIURCA

 

David SITA (2014) – este un junior promițător, cu multe valențe tehnice și fizice, ce pot determina, în viitor,  – printr-o pregătire riguroasă și atentă, prin răbdare și printr-o progresie și îmbunătățire permanentă a parametriilor fizici – un parcurs ascendent înspre performanță la nivel de juniori mari și de seniori, în fotbalul vs 11 vs 11. Un jucător polivalent, dinamic și combativ în exprimarea din teren, care se remarcă atât prin tehnică, cât și prin disponibilitatea la efort, cu o foarte bună perspectivă de a deveni un mijlocaș box to box. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

David SITA (2014)

 

Ștefan MITROFAN – un junior interesant, cu o foarte bună progresie, având multe reusurse fizice și mentale, unele încă ”nepotențate”, care poate desfășura în timp  – prin determinare, printr-o pregătire riguroasă a parametriilor tehnici și prin răbdare – un trend ascendent înspre înalta performanță. un jucător polivalent, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde prin jocul său ajută mult echipa în ansamblul de desfășurare atât din punct de vedere ofensiv, cât și defensiv. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Ștefan MITROFAN

 

David RUS (2014) – este un junior abil, cu multiple calități fizice și mentale, unele chiar deosebite, din care se poate ”creiona”, în timp, – printr-o pregătire susținută în continuare și prin îmbunătățirea parametriilor tehnici, precum și prin cizelarea resurselor fizice – profilul unui sportiv de  performanță, competitiv atât la junior, cât și la seniori, la nivel național. Un jucător, deocamdată, cu un profil ofensiv, dar care poate deveni unul polivalent, care se remarcă, în momentul de față, în zona centrală de atac, acolo unde reușește să pună probleme fundașilor adverși. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

David RUS (2014)

 

 

Eduard BOITOR

 

 

Cezar BARTOȘ

 

 

Marian CRIȘAN

 

 

Eduard PANFILOIU

 

 

Albert POPOVICI

 

 

Iuliu CUCUI

 

 

Maya CSZASZAR (2011)

 

 

Răzvan BOBEAN

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *