• 5 martie 2021
  • Last Update 4 martie 2021 7:41 PM
  • Bucuresti

CS Balotești – Juniori U17 – Trupă bună, care a pierdut pe final!

CS Balotești – Juniori U17 – Trupă bună, care a pierdut pe final!

CS Balotești - Grupa 2003/2004 - sezon 2019-2020

  •  
  •  
  •  
  •  

CS Balotești

Juniori U17 – Grupa 2003/2004

Campionat AJF Ilfov

 

Echipa de juniori U17 a celor de la CS Balotești pornea, în acest sezon, printre pretendentele la un loc pe podium. Lotul pe care-l are la ora actuală, mai ales din punct de vedere ofensiv, recomandă team-ul pentru astfel de rezultate.

 

CS Balotești are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 12 meciuri jucate, 6 victorii, 3 egaluri, 3 înfrângeri, 43 goluri marcate, 23 goluri primite, 21 puncte obţinute, şi ocupă locul 6 în Campionatul AJF Ilfov, la grupa 2003/2004.

 

A jucat 6 meciuri în deplasare (unde a obţinut 10 puncte) şi 6 meciuri pe teren propriu (unde a obţinut 11 puncte).

 

CS Balotești a marcat în 10 meciuri, din totalul de 12 meciuri jucate în acest tur.

 

Trupa de juniori U17 a celor de la CS Balotești a debutat fantastic, cu o victorie împotriva celor de la AS Voința 2018 Crevedia, scor 4-3. De menționat, că CS Balotești a fost singura echipă din campionatul AJF Ilfov care a reușit să învingă una dintre cele mai mari revelații, din acest sezon, la juniori U17, din România, AS Voința 2018 Crevedia; mai mult, au reușit să marcheze de 4 ori împotriva uneia dintre cele mai bune defensive la nivel Național.

Pe tot parcursul turului de Campionat, echipa s-a menținut în lupta pentru un loc pe podium, dar niciodată n-au reușit să urce mai sus de locul 4. Au fost foarte aproape în etapa a 11-a, dar au ratat șansa, remizând pe teren propriu, scor 0-0, cu CS Popești Leordeni. De altfel, CS Balotești a pierdut, în ultimele 2 etape, puncte prețioase care i-ar fi putut facilita o clasare ”mai avansată” la finalul turului.

Per ansamblu, echipa de juniori U17 a celor de la CS Balotești joacă un fotbal simplu, fără complicații, în care apărarea încearcă să stopeze rapid orice atac advers, iar ofensiva – deosebită, de nivel ridicat – rezolvă pe contraatac – eficient, de cele mai multe ori individual – situațiile ivite.

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la CS Balotești s-a consemnat în etapa 7, pe teren propriu, împotriva celor de la CS Union, scor 11 – 0.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la CS Balotești s-a consemnat în etapa 2,  în deplasare, împotriva celor de la SC FC Voluntari, scor 3 – 1.

 

Pentru cei de la CS Balotești urmează un retur complicat, cu deplasări foarte grele, din care este greu de obținut multe puncte. Totuși, dacă echipa își câștigă (măcar)  meciurile jucate pe teren propriu – acolo unde le este cel mai la îndemână -, atunci șansele lor pentru podium pot crește semnificativ. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 1,75 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 3,58 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 1,91 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute în deplasare: 1,66 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate în deplasare: 3,66 goluri marcate/meci

Media de goluri primite în deplasare: 2,33 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute pe teren propriu: 1,83 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate pe teren propriu: 3,5  goluri marcate/meci

Media de goluri primite pe teren propriu: 1,5 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *