• 18 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Cronicile Sfinxului (47) – New Stars Football Club, grupa 2011

Cronicile Sfinxului (47) – New Stars Football Club, grupa 2011

Suntem. Din ce în ce mai multe stări și gânduri ne inundă, și nu le putem controla. Dăm vina pe viteză și pe timp, când, de fapt, mereu am fost într-o continuă SCHIMBARE ACUM. Încercăm să (ne) controlăm. A controla întru SCHIMBARE este ca și cum am înceta să mai dăm din aripi, în zbor, sau să ne oprim din mersul (mereu) mai departe. Înființarea noastră este (aproape) TOTUL. Restul sunt temerile (noastre) cu care am ridicat oglinzi.

 

Timpul este TOT al nostru; depinde de noi câte Legende lăsăm în construcția sa. Între mit și realitate alegem ceea ce putem interpreta. Fiecare înțelege ceea ce i-a fost lăsat să priceapă. Dacă înțelegerea este un dat primit, alegerea este modul nostru de a ființa și de a merge (mereu) mai departe. Atât de departe încât putem depăși infinitul.

 

Iar noi, cei cinci călători ai Schimbării, am ales să fim ACUM și să povestim, ca o mărturie a Noilor Vremuri, despre nașterea unei generații de semizei.

 

 

În această zi, vom încerca să cunoaștem noile stele ale frumoasei galaxii sportive din Vestul Bucureștiului. Situată cumva aproape de șinele unui drum al destinului, ca o gară în care călătorii se pregătesc să urce într-un tren al succesului, New Stars Football Club a apărut, precum un reper luminos, în constelația fotbalului juvenil românesc.

 

Un club care s-a ridicat treptat, an de an, din aproape în aproape mai strălucitor, întinzându-și razele peste din ce în ce mai mulți copii. O entitate sportivă bazată pe câteva principii simple și viguroase, care dau consistență și care reușesc să consolideze acest ansamblu fotbalistic într-o permanentă ascensiune.

 

Clubul este înființat în anul 2014, iar fondatori sunt trei nume grele ale fotbalului românesc: Petre MARIN, Sorin GHIONEA și Gigel GHEORGHE. La ora actuală, New Stars Football Club are peste 150 juniori înscriși, care activează în 7 grupe de vârstă, dispuși în 10 echipe. Un club care pune accent pe calitate, deprinsă prin nenumărate ore de antrenament și dorință de progres. Rezultatele  lor – în meciuri și în competiții –  au apărut în mod firesc, ele nefiind un scop în sine. Filosofia clublui este concentrată pe dezvoltarea juniorilor, ceea ce-i conferă un avantaj în timp.

 

Astăzi vom scrie despre noile stele ale grupei 2011, echipă care a luat naștere în anul 2016, condusă și formată de Răzvan-Mugur IONESCU , un antrenor tânăr, care s-a pliat perfect pe filosofia clubului bucureștean și care a reușit să ridice un lot de juniori de înaltă perspectivă, cu multe valențe tehnice și mentale în continuă evoluție.

 

Răzvan-Mugur IONESCU a activat ca fotbalist la Sportul Studențesc (juniori), Rocar București și Progresul București (seniori), perioadă care i-a oferit o experiență sportivă deosebită, din ea extrăgând, mai târziu, înțelegerea și transmiterea unor principii solide legate de joc și de atitudine fotbalistică.

 

Răzvan-Mugur IONESCU

 

Răzvan-Mugur IONESCU este antrenor la New Stars Football Club din anul 2016, are Licența UEFA B și este absolvent licențiat al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ecologice. Un antrenor care pune accent pe dezvoltarea individuală a juniorului în contextul formării și desfășurării unei echipe.

 

Grupa 2011 are un lot echilibrat, bine clădit, fără oscilații în desfășurare, manifestând o deosebită bucurie a jocului și care reușește să asimileze, din aproape în aproape, principii de joc modern, eficiente și plăcute în dinamica sa. Un team care nu încearcă să păcălească fotbalul, care nu sare etape de formare și consolidare, jucătorii fiind preocupați să învețe și să experimenteze lucruri noi, fără presiunea rezultatelor, doar din plăcere și o dorință aparte, specifică unor adevărați sportivi în devenire.

 

Pe lângă rezultatele foarte bune obținute în cea mai puternică competiție din România, campionatul AMFB, Seria 1, acolo unde echipa s-a situat, de fiecare dată, pe podium, grupa 2011 a celor de la New Stars Football Club are în palmaresul său și câteva clasări bune, obținute de-a lungul timpului, în cadrul unor  turnee importante:

 

2018

Locul 5 – Sparta Winter Cup

 

2019

Locul 2 – Sparta Easter Cup

Locul 2 – Cupa Loteriei Române

Locul 5 – Brașov Winter Cup

 

2020

Locul 1 – Micii Campioni

Locul 3 – Enjoy Winter Cup Brașov

 

În cele ce urmează, este timpul să cunoaștem lotul frumoasei grupe 2011 a celor de la New Stars Football Club:

 

Andrei SAVA – este un junior de reală perspectivă, cu multe calități evidente, cerute în fotbalul modern, și care are șansa să desfășoare un trend ascendent înspre o carieră interesantă, la un nivel ridicat de performanță. Un jucător polivalent, de zona mediană, dar care poate juca și atacant, decisiv, de multe ori, în ansamblul de desfășurare al jocului echipei.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Andrei SAVA

 

Rareș PENCESCU – un junior de perspectivă, cu multiple calități care, dacă vor fi dezvoltate și cizelate în continuare, vor fi determinante pentru a defini o carieră interesantă în fotbal. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă prin siguranța de sine manifestată în joc, dublată de o personalitate puternică.

 

Rareș PENCESCU

 

Eric DUMITRAȘCU – este un junior talentat, cu multiple resurse, fizice, mentale și tehnice, ce-l pot ajuta să performeze. Un jucător polivalent, care poate activa pe multe posturi, la fel de bine, și care se remarcă prin valențele sale native ce-i permit să se adapteze ușor diferitelor situații de joc sau de context al fazelor.

 

Eric DUMITRAȘCU

 

Mario PEREANU – un junior promițător, cu multe resurse care ies în evidență și care-l pot ajuta, în viitor, păstrând aceeași determinare în pregătire, să performeze în fotbalul modern. Un jucător polivalent, cu accente defensive, cu un foarte bun travaliu în zona mediană, acolo unde aportul său este determinat. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Mario PEREANU

 

Cătălin PENCESCU –  este un junior interesant, cu multe calități, tehnice și fizice, ce pot determina, prin curaj, pregătire și perfecționare, un trend ascendent spre performanță. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care se face remarcat în zonele laterale, acolo unde își poate desfășura valențele. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Cătălin PENCESCU

 

Ianis OGRINJA – un junior abil, cu un bun potențial sportiv, mental și tehnic, ce-l vor ajuta în continuare să progreseze. Un jucător cu profil polivalent, cu accente defensive, care se face remarcat prin agilitatea sa și prin iuțimea în exprimarea din teren. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Ianis OGRINJA

 

Andrei IONESCU – este un junior competent, cu deosebite resurse, fizice și mentale, ce-l pot ajuta să performeze. Un portar talentat, cu multe abilități ce-l recomandă pentru acest dificil post.

 

Andrei IONESCU

 

Denis GHEORGHIU – un junior capabil, cu foarte multe resurse native care ar putea fi evidențiate, mai mult, dacă ar fi dinamizate printr-un tupeu pozitiv în manifestarea din teren. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă prin plasamentul său foarte bun și prin jocul său rapid și eficient.

 

Denis GHEORGHIU

 

Andrei ION – este un junior îndemânatic, cu multiple resurse ce-l pot ajuta să performeze în fotbalul modern. Un jucător polivalent, care excelează în zona mediană și care poate juca în orice ”partitură”, pe multe posturi.

 

Andrei ION

 

Patrick PECINGINĂ – un junior iscusit, cu multe resurse, fizice și mentale, ce-i vor permite, în viitor,  să performeze la un nivel ridicat de competitivitate. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care se face remarcat prin travaliu și prin efortul depus, mai ales în zonele de apărare, acolo unde capacitățile sale se evidențiază cel mai bine.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Patrick PECINGINĂ

 

Ștefan ZAMFIRA – este un junior destoinic, care poate dezvolta în timp, prin răbdare și prin perseverență, un drum interesant în fotbalul de nivel ridicat. Un jucător polivalent, care poate activa atât ca mijlocaș, cât și atacant, și care se remarcă prin calmul său în exprimare, reușind, de multe ori, să găsească soluții optime de continuare și desfășurare a jocului.

 

Ștefan ZAMFIRA

 

Denis LEANCĂ – un junior înzestrat, care are șansa, printr-o pregătire susținută, să progreseze și să performeze în viitor. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care poate evolua pe mai multe posturi, cu precădere pe cel de fundaș, dar și pe cel de mijlocaș.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Denis LEANCĂ

 

David LAZĂR – este un junior vrednic, cu un bun potențial ce se poate dezvolta, cu răbdare și printr-o pregătire susținută, înspre un nivel înalt de competitivitate. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care se adaptează cu lejeritate cerințelor diferitelor posturi pe care joacă.

 

David LAZĂR

 

David BURCUȘ – un junior interesant, care are șanse, în viitor, să poată evolua cu brio, la un nivel ridicat, mai ales în fotbalul 11 vs 11. Un jucător cu profil defensiv, manifestând un joc simplu și eficient, fără complicații, cu pase în zone sigure.

 

David BURCUȘ

 

Vlad BUCATĂ – este un junior capabil, cu multiple calități ce-l pot ajuta să desfășoare o carieră interesantă în fotbal. Un jucător cu profil ofensiv, care se face remarcat printr-un pragmatic simț al golului, precum și prin oportunismul de care dă dovadă în fața porții adverse.

 

Vlad BUCATĂ

 

David ANGHEL – un junior iscusit, cu suficiente resurse ce-l pot ajuta în evoluția sa viitoare înspre fotbalul de nivel național. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, util în angrenajul de desfășurare al jocului în zona mediană, ușor avansată.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

David ANGHEL

 

Matei ENE – este un junior destoinic, care are un bun potențial de creștere, prin pregătire și răbdare, spre un nivel ridicat de competitivitate. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, care activează cu precădere în zona mediană, dar care poate juca și ca atacant.

 

Matei ENE

 

Călin CHERSIN – un junior abil, care are calități ce pot fi dezvoltate și cizelate în timp, cu răbdare și pregătire susținută, spre a progresa înspre zone de performanță. Un jucător cu profil ofensiv, util în angrenajul de desfășurare al jocului atât prin calitățile sale fizice, cât și prin cele tehnice.

 

Călin CHERSIN

 

 

Aceștia au fost o parte din semizeii de la New Stars Football Club despre care am povestit. Vom merge mai departe și ne vom urma drumul!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *