• 21 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Aian PETRESCU B2584

Aian PETRESCU

2010

Club Actual

POSTURI

Fundaș 30%
Mijlocaș 70%

SCURTĂ DESCRIERE

Aian PETRESCU este un junior de perspectivă, cu multe calități fizice, mentale și tehnice, cerute la ora actuală în fotbalul modern, valențe ce-l pot ajuta, în viitor, – printr-o dezvoltare și cizelare permanentă a acestora, prin determinare și prin răbdare – să dezvolte profilul unui jucător de performanță la nivel național, și nu numai.

 

Aian PETRESCU este un jucător polivalent, care se face remarcat în zona centrală, acolo unde poate activa, la fel de bine, pe mai multe posturi atât defensiv, cât și ofensiv. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, cu ambele picioare, având o foarte bună desfășurare pe ambele faze de joc, cu o viziune corectă a jocului și o intuiție bună a derulării fazelor, combativ și tenace în exprimarea din teren, având intervenții și deposedări oprtune, un joc simplu și eficient, un serviciu bun de pase, găsind, deseori, soluții de joc foarte bune, chiar și în condiții de adversitate, un bun  joc aerian, un șut puternic și precis, precum și un dribling eficient. Un jucător de forță, cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o bună capacitate de efort susținut.

 

Aian PETRESCU este un junior inteligent, intuitiv și atent la detalii, curajos și dinamic, având o personalitate puternică și un caracter viguros, cu un mental bun și un spirit de învingător, focusat și  serios în tot cea ce face atât la antrenamente, cât și în jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

Galerie Foto