• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Academia 82 Iași / Grupa 2008-2009

Academia 82 Iași / Grupa 2008-2009

ANTRENOR

 

Marius VINTILĂ
Marius VINTILĂ (Vezi profilul EUROPEAN PREMIUM)

 

LOTUL GRUPEI

 

Robert BORCOI – este un junior de perspectivă, cu multe calități tehnice și mentale, deosebite unele dintre ele, cerute și căutate în fotbalul modern, valențe ce pot determina, în viitor, – dezvoltate și cizelate, prin răbdare și multă pregătire – un parcurs ascendent către înalta performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori. Un portar talentat, care se remarcă prin inteligență și prin personalitate, un jucător care dă încredere și siguranță echipei, deosebit de util în angrenajul de desfășurare al team-ului. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Robert BORCOI
Robert BORCOI

 

Alex NICOLAU (2009) – un junior promițător, cu deosebite valențe tehnice și mentale, calități ce-l pot ajuta să dezvolte – prin răbdare, printr-o pregătire susținută și riguroasă, în continuare –  o traiectorie ascendentă înspre înalta performanță atât la nivel național, cât și european. Un jucător cu profil ofensiv, decisiv în multe momente, capabil să facă diferența, remarcabil în ”ultimii 20 metri” pe fază de atac, acolo unde soluții sale de continuare a jocului aduc un mare plus în ansamblul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Alex NICOLAU
Alex NICOLAU

 

Răzvan MĂRGUȚĂ (2009) – este un junior interesant, cu multiple calități mentale și tehnice, valențe, deosebite multe dintre ele, ce pot determina, în timp, – printr-o pregătire riguroasă și printr-o cizelare a parametriilor fizici – o progresie remarcabilă înspre zone înalte de performanță și competitivitate atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, ce poate evolua, la fel de bine, atât în zona central-mediană, cât și în zonele laterale, care se remarcă printr-un joc eficient și modern, util în angrenajul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Răzvan MĂRGUȚĂ
Răzvan MĂRGUȚĂ

 

Ianis SOLOMON – un junior interesant, cu un bun potențial fizic și tehnic, calități ce-l pot ajuta, în viitor, – prin răbdare, mai multă încredere în propriile resurse și printr-o pregătire riguroasă – să dezvolte o traiectorie ascendentă înspre zone înalte de performanță și competitivtate atât la juniorii mari, cât și la seniori. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, util în angrenajul de desfășurare al team-ului, cu un bun randament în ofensivă, acolo unde prin jocul său pragmatic și inteligent ajută mult echipa în ansamblul ei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Ianis SOLOMON
Ianis SOLOMON

 

 

Mathias MIRONEANU

 

 

Alex DIAMESCU (2009)

 

 

Mario ROȘU (2009)

 

 

Alex ROTARIU

 

 

David PUCHIN (2009)

 

 

Bogdan NICIAI (2009)

 

 

Darius URSULEASA (2009)

 

 

Mihai COZMESCU

 

 

Ioachim BACIU

 

 

Matei TANASIU (2009)

 

 

Ștefan AMĂRIUȚEI (2009)

 

 

Emilian HĂRJĂU (2009)

 

 

Rareș VASILOIU (2009)

 

FOTO ECHIPĂ

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *