• 21 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Alexandru Constantin STOIAN B1441

Alexandru Constantin STOIAN

2007

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 80%
Atacant 20%

SCURTĂ DESCRIERE

Alexandru Constantin STOIAN se pregătește pentru SUCCES, indiferent de greutățile (previzibile sau imprevizibile) care apar în calea sa. Visul său de a juca este mai presus decât orice realitate.

Alexandru Constantin STOIAN este unul dintre cei mai talentați juniori ai generației 2007. Minunea Blondă a celor de la ACS Lusitan este un jucător, în primul rând, cu un caracter puternic, cu o mentalitate de învingător și cu o maturitate deosebită în joc.

Alexandru Constantin STOIAN se face remarcat la orice echipă ar juca, la orice nivel și împotriva oricărui adversar ar avea de înfruntat. Un fotbalist modern, care se detașează, încă de pe acum, din rândul celor cu perspectivă. Un player serios, care-și construiește cu răbdare și multă ambiție o carieră de amploare.

Alexandru Constantin STOIAN este și un elev bun la școală, cunoscător a 2 limbi străine (engleză și spaniolă), având un program de viață bazat, în mare parte, pe educație și fotbal. Un junior exemplar care, suntem convinși, va face carieră.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

CV / LEGITIMĂRI

ACS Lusitan (2015 – 2020)

Prosport București (2020 – prezent)

SOCIAL - MEDIA

GALERIE FOTO

GALERIE VIDEO

European Card Player