• 22 februarie 2024
  • Last Update 24 decembrie 2023 11:35 AM
  • Bucuresti

Cronicile Sfinxului (19) – Școala de Fotbal Valea Frumoasei, grupa 2010

Cronicile Sfinxului (19) – Școala de Fotbal Valea Frumoasei, grupa 2010

Schimbarea reprezintă natura acestui Univers, ca o armonie care cuprinde întregul. Cei care au curajul să înțeleagă, să accepte și să aleagă SCHIMBAREA devin prin acțiunea lor Legende.

Iar TIMPUL din ÎNTREG, înțeles și neînțeles, trecut, prezent, viitor și încă neîntrecut, este construit din Legende. Între mit și realitate este doar o diferență de  interpretare. Fiecare înțelege ceea ce i-a fost lăsat să priceapă, iar poveștile noastre sunt doar o mărturie a nașterii unei generații de semizei.

 

 

 

Există locuri în care revenim pentru a ne încărca spiritele, precum cele de pe Valea Sebeșului, un pol al nefirescului, retras și plin de energie divină.

 

Foto Călin Cosmin Raul

 

Locuri care par neschimbate, dar care au o forță ce te poate schimba, care te ridică în matca firească a universului. Locuri care respiră un aer sălbatic și rece, care emană spirit ca un abur dintr-un trup în ger.

 

Foto Călin Cosmin Raul

 

Destinul spiritelor alese este precum această zonă sălbatică a Văii Frumoasei, necucerită încă, necunoscut îndemn, plin de neprevăzut, cu văi adânci și cascade la tot pasul, poienițe retrase și trasee secrete printre munți și clipe întortocheate.

 

 

Foto Călin Cosmin Raul

 

Ajungem pentru a 5-a oară, ca un număr al Schimbării, la mica Cetate Verde a celor de la Școala de Fotbal Valea Frumoasei. De data asta, ne întâlnim cu micii semizei ai grupei 2010.

 

Un team dinamic, optimist, plini de uimitoarea plăcere de a juca fotbal, chiar și cu tălpile goale, în iarba proaspătă a terenului. Copii care vor să Cucerească, nu să câștige, să imagineze și să exploreze drumul către Înaltele Vârfuri.

 

Echipa a fost condusă de Mircea ȚÎRLEA, cel care a contribuit la dezvoltarea acestei grupe, iar din următorul sezon, 2020-2021, va fi antrenată de Gheorghe Florentin MEDREA

 

Gheorghe Florentin MEDREA este un om de fotbal, care cunoaște în profunzime acest sport atât ca jucător, cât și ca antrenor.  Are licența UEFA C din anul 2012 și carnet de antrenor cu specialitatea fotbal din anul 2010, iar ca jucător a activat mai bine de 10 ani (între 1998-2008)  în ligile 2 și 3 din România. Este un om dedicat, cu experiență, care are calitatea necesară pentru a formata jucători din tânăra generație.

 

Gheorghe Florentin MEDREA

 

Team-ul grupei 2010 este unul care poate oferii un mediu bun pentru formarea și lansarea câtorva juniori de perspectivă. O echipă care se bazează mult pe calități native și care dezvoltă o filosofie liberă a expresiei copiilor în joc. Iar din aplicare acestor principii corecte de formare, cu siguranță se vor ridica jucători de calitate.

 

Să facem cunoștință, în cele ce urmează, cu micii semizei din Cetatea Verde a celor de la Școala de Fotbal Valea Frumoasei, grupa 2010:

 

Luca ZĂMORA –  este un junior promițător, foarte dinamic și dornic de performanță. Un jucător tehnic, cu un travaliu foarte bun, care tot timpul ”este în mișcare”. Un player cu un caracter puternic, optimist, combativ și serios atât la antrenamente, cât și în timpul partidelor. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Luca ZĂMORA

 

Sebastian POSTOLACHE – este un junior de perspectivă, un ”stângaci pur”, care poate devenii un fotbalist de top, dacă va fi suficient de bine cizelat. Un jucător tehnic, cu o lovire (aproape) perfectă a mingii, cu o biomecanică excepțională și rară. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Sebastian POSTOLACHE

 

Tudor TOMA – este un junior cu potențial, care are resurse pentru a putea dezvolta o ascensiune interesantă.Un jucător polivalent, dispus la efort susținut, cu calități native, care poate juca, la fel de eficient, pe orice post, în orice zona a terenului. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Tudor TOMA

 

 

 

Daniel CRISTEA

 

 

David DOGAR

 

 

Cristi CÂRNEALĂ

 

 

Patrick MOLNAR

 

 

Eduard David SULAREA CÂMPEAN

 

 

Eric IUGA

 

Așa deci, și această grupă a celor de la Școala de Fotbal Valea Frumoasei are potențial care poate naște viitoare soluții pentru dezvoltarea proiectului, mai ales la fotbal 11 vs 11. Continuitatea grupelor reprezintă un prim factor de progres în evoluția întregului club.

 

Aceștia au fost o (altă) parte din semizeii din Valea Frumoasei despre care am povestit. Vom merge mai departe și ne vom urma drumul!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *