• 18 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

ACS Prosport Football Academy – Juniori U9 – Un team cu mult potențial!

ACS Prosport Football Academy – Juniori U9 – Un team cu mult potențial!

ACS Prosport Football Academy - Grupa 2011 - sezon 2019-2020

ACS Prosport Football Academy

Juniori U9 – Grupa 2011

Campionat AMFB – Seria 1

 

Grupa 2011 a celor de la ACS Prosport Football Academy este la al 2-lea an consecutiv prezentă în Seria 1, în cea mai puternică competiție organizată la acest nivel de vârstă din România, Campionatul AMFB.

 

ACS Prosport Football Academy are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 13 meciuri jucate, 10 victorii, 1 egal, 2 înfrângeri, 78 goluri marcate, 29 goluri primite, 31 puncte obţinute, şi ocupă locul 3 în Campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2011.

 

ACS Prosport Football Academy a marcat în 13 meciuri, din totalul de 13 meciuri jucate în acest tur.

 

Trupa de juniori U9 a celor de la ACS Prosport Football Academy are mult potențial, atât ca echipă, cât și din punct de vedere al jucătorilor, individual. Practică un joc combinativ, încă de anul trecut, preocupată în permanență de soluționarea fazelor apărute în timpul jocului. Sunt o echipă ofensivă, având o medie de 6 goluri marcate/meci.

Echipa este pregătită de Bogdan DOBRESCU, un antrenor tânăr, cu licență UEFA B și master în performanță și sport, specialitatea fotbal, în cadrul UNEFS.

 

Bogdan DOBRESCU

 

Din cadrul echipei s-au remarcat mulți jucători, dintre care îi putem nominaliza pe Călin BURLĂ, Eric BAUER, Matei CRIȘAN, Yaris PĂDURARU, Victor CHIFOR și Andrei IONESCU.

 

Eric BAUER

 

 

Matei CRIȘAN

 

 

Yaris PĂDURARU

 

Călin BURLĂ

 

Andrei IONESCU

 

Victor CHIFOR

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la ACS Prosport Football Academy s-a consemnat în etapa 13  împotriva celor de la FC Juniorul, scor 13 – 1.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la ACS Prosport Football Academy s-a consemnat în etapa 6 împotriva celor de la FC Rușanu, scor 2 – 5.

 

Urmează un retur interesant, în care micuții ”academicieni” de la Prosport  vor învăța lucruri utile, se vor întâlni cu situații noi și vor putea pune în aplicarea tot ceea ce învață la antrenamente. De sigur, bucuria de a juca fotbal trebuie să rămână – cel puțin – la aceleași cote înalte. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 2,38 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 6 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 2,23 goluri primite/meci

 

Sursa Foto www.prosportbucuresti.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *