• 22 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Steaua Magică Iași / Grupa 2011

Steaua Magică Iași / Grupa 2011

ANTRENOR

 

Petre SINESCU

 

LOTUL GRUPEI

 

Denis ZĂGAN – este un junior de prespectivă, selecționat pentru sezonul 2021-2022 în Reprezentativa Sfinx România U11 (2011), cu multe resurse, fizice și mentale, ce-l pot ajuta în dezvoltarea unei traiectorii ascendente în sport, dar și în viață. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care se face remarcat în zona centrală, acolo unde aportul său pe recuperări și pe construcție ajută mult ansamblul de desfășurare al jocului echipei.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Denis ZĂGAN

 

Rareș BÂRLĂDEANU – un junior promițător, selecționat în sezonul 2021-2022 pentru Reprezentativa Sfinx România U11 (2011), cu potențial deosebit, fizic și tehnic, ce-l recomandă pentru o viitoare ascensiune în fotbalul de performanță de nivel înalt. Un  jucător cu profil ofensiv, care se face remarcat prin pragmatismul din fața porții și prin execuțiile sale, de multe ori, interesante și spectaculoase.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Rareș BÂRLĂDEANU

 

Tudor LOHAN – este un junior talentat, cu o foarte bună evoluție în timp, având multe reusurse ce-l pot ajuta – dezvoltate și cizelate cu multă răbdare și o pregătire susținută – să performeze la un nivel ridicat de competitivitate. Un portar care se remarcă prin dinamism și printr-o agilitate deosebită, având, de multe ori, intervenții oportune și parade excepționale.(vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Tudor LOHAN

 

Dragoș ARHIRE – un junior cu multiple calități tehncie și mentale, ce-l vor ajuta, cu siguranță, printr-o pregătire susținută și elaborată, să dezvolte o traiectorie deosebită, în vitor, înspre un nivel înalt de performanță, putând depăși chiar pragul național. Un jucător polivalent, care are capacitatea de a dezvolta un joc box to box, remarcându-se în zona centrală, acolo unde jocul său ajută mult ansamblul de desfășurare al echipei.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Dragoș ARHIRE

 

Mateo ZĂLINCĂ – este un junior capabil, cu multe resurse, fizice și mentale, cerute în fotbalul modern, care poate avea o traiectorie deosebită, prin pregătire și prin răbdare,  înspre fotbalul de nivel înalt. Un jucător de profil defensiv, remarcându-se printr-un stil britanic, tenace și combativ, fără teamă, reușind, de multe ori, să dea siguranță echipei și ansamblului de desfășurare al jocului, mai ales în apărare.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Mateo ZĂLINCĂ

 

Luca BOSTAN – un junior talentat, cu o progresie bună în ultima vreme și suficiente resurse, mentale și tehnice, ce-l pot ajuta în dezvoltarea unei traiectorii ascedente înspre marea preformanță. Un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde reușitele sale ajută ansamblul de desfășurare al jocului echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Luca BOSTAN

 

Darius BAJUREANU – este un junior de perspectivă, care are șanse, cu mai mult curaj și încredere în propriile resurse evidente, să dezvolte o traiectorie ascedentă înspre fotbalul de performanță, de înalt nivel. Un jucător polivalent, cu o foarte bună ”acoperire”, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde dezvoltă un joc modern și eficient ansamblului de desfășurare al echipei.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Darius BAJUREANU

 

Laurențiu ZĂGAN – un junior abil, cu multe calități, mentale și tehnice, ce-l pot ajuta, în viitor, să performeze la un nivel ridicat de competitivitate. Un jucător polivalent, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde se evidențiază prin viteza și tehnica sa, precum și prin inteligența în joc. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Laurențiu ZĂGAN

 

Iustin STAN – este un junior iscusit, având multiple calități, unele dovedite, altele încă ”neexploatate”, ce-l pot ajuta, în timp, să ajungă la un nivel înalt de exprimare și de performanță, mai ales în fotbalul 11 vs 11. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, foarte util în zonele laterale, remarcându-se prin complexitatea sa în exprimarea din ambele faze ale jocului.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Iustin STAN

 

Ștefan FLIUȘCĂ – un junior interesant, cu multe resurse care pot fi dezvoltate, în timp, printr-o pregătire susținută, și pot determina creșterea înspre marea performanță. Un jucător cu profil defensiv, având o bună anticipare a jocului și un foarte bun joc aerian.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Ștefan FLIUȘCĂ

 

Andrei MURARIU – este un junior cu multiple calități, multe dintre ele într-o permanentă dezvoltare, ce-l pot ajuta, printr-o pregătire susținută și prin răbdare, să ajungă la un nivel înalt de performanță. Un jucător cu profil defensiv, care se remarcă prin intervențiile sale în zona centrală a apărării și prin plasamentul său foarte bun.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Andrei MURARIU

 

 

Rareș BĂRJOVEANU

 

 

Matei MACOVEI

 

 

Nicolas MIHAI

 

 

Dimitrie PETRESCU

 

 

Ștefan IGNAT

 

 

Meme CURCĂ

 

 

PALMARESUL GRUPEI

 

2019

Locul 1 –  Bucharest Football Cup

Locul 2  – Cupa Pumas iasi

Locul 3  – Iasi Junior s Cup

Locul 3  – May Cup Moldova ( Tiraspol)

 

2020

Locul 2 campionat Ajf Iasi U9

 

2021

Locul 4 – Turneul Final Național Sfinx U10 – Cupa Campionilor

Locul 1  – Golden Cup Piatra Neamț

Locul 2  – Didi Premier Cup

 

MEDIA GRUPĂ (VIDEO)

 

Octombrie 2021 – Campionat AJF Iași U11 – Steaua Magică Iași vs DIDI Junior Iași (Click VIZUALIZARE Meci)

Mai 2021 – Turneul Final Național Sfinx U10 – Cupa Campionilor – Steaua Magică Iasi vs Alma Sibiu (Click VIZUALIZARE Meci)

Mai 2021 – Turneul Final Național Sfinx U10 – Cupa Campionilor – Steaua Magică Iasi vs DIDI Junior Iasi (Finala Mică)  (Click VIZUALIZARE Meci)

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *