• 29 ianuarie 2023
  • Last Update 11 ianuarie 2023 5:42 PM
  • Bucuresti

Rareș BÂRLĂDEANU B2477

Rareș BÂRLĂDEANU

2011

Club Actual

POSTURI

Atacant 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Rareș BÂRLĂDEANU este un junior promițător, selecționat în sezonul 2021-2022 pentru Reprezentativa Sfinx România U11 (2011), cu potențial deosebit, fizic și tehnic, ce-l recomandă pentru o viitoare ascensiune în fotbalul de performanță de nivel înalt.

 

Rareș BÂRLĂDEANU este un jucător cu profil ofensiv, care se face remarcat prin pragmatismul din fața porții și prin execuțiile sale, de multe ori, interesante și spectaculoase. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, având o remarcabilă forță de pătrundere și o tenacitate deosebită în condiții de adversitate, cu un randament bun la finalizare. Un jucător cu un fizic armonios, o bună motricitate și o alergare corectă, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o bună viteză atât de reacție, cât și de deplasare, precum și capacitate de efort susținut.

 

Rareș BÂRLĂDEANU este junior de perspectivă, atent la detalii, ambițios și tenace, inteligent și rațional în decizii, serios atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

SOCIAL - MEDIA

Sustinem Sportul

Radio Etalon 0786.586.419 contact@radioetalon.ro

GALERIE FOTO