• 30 ianuarie 2023
  • Last Update 11 ianuarie 2023 5:42 PM
  • Bucuresti

Dragoș ARHIRE B2478

Dragoș ARHIRE

2011

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Dragoș ARHIRE este un junior cu multiple calități tehncie și mentale, ce-l vor ajuta, cu siguranță, printr-o pregătire susținută și elaborată, să dezvolte o traiectorie deosebită, în vitor, înspre un nivel înalt de performanță, putând depăși chiar pragul național.

 

Dragoș ARHIRE este un jucător polivalent, care are capacitatea de a dezvolta un joc box to box, remarcându-se în zona centrală, acolo unde jocul său ajută mult ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii foarte bune, având o deosebită viziune a jocului, manifestând o combativitate pozitivă în teren, curajos și tenace în exprimare, fără teamă, alegând, de multe ori, soluții interesante de joc. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut.

 

Dragoș ARHIRE este un junior de reală perspectivă, de care, cu siguranță, vom mai auzi în viitor, având un mental foarte bun, un caracter viguros și un spirit puternic, serios în modul de pregătire și de tratare a jocului. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 70%
Picior Drept 30%