• 19 mai 2024
  • Last Update 16 mai 2024 8:48 AM
  • Bucuresti

CS Unirea Sântana / Grupa 2009-2010

CS Unirea Sântana / Grupa 2009-2010

ANTRENOR

 

Claudiu Gabriel BODEA

 

LOTUL GRUPEI

 

Anca Ionuț DUMEeste un junior de reală perspectivă, având multiple calități tehnice și fizice, căutate la ora actuală în fotbalul modern, ce-l pot ajuta, în viitorul apropriat, să acceadă înspre zone înalte de performanță și competitivitate. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care se face repede remarcat –în zona central-defensivă – prin fizicul său și prin calitățile sale tehnice, prin modul său de manifestare în teren și prin lejeritatea cu care joacă, chiar și în condiții de adversitate. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Anca Ionuț DUME

 

Ianis Raul IUHANIAC – un junior de reală perspectivă, cu multe valențe tehnice și fizice, ce-l pot ajuta, printr-o pregătire susținută în continuare și printr-o cizelare a resurselor evidente, să acceadă spre nivele înalte de performanță. Un jucător cu accente ofensive, care se remarcă atât în zonele laterale, cât și pe zona centrală, în atac, care apare deseori la finalizare și care prin calitățile sale tehnice poate face, de multe ori, diferența. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Ianis Raul IUHANIAC

 

Sebastian Valentin CĂTANĂ – este un junior promițător, având multe calități tehnice ce-l pot ajuta, în viitor,  – printr-o pregătire susținută și printr-o creștere și cizelare a parametriilor fizici – să poată performa la un nivel ridicat de competitivitate. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă în zona central-mediană, acolo unde, prin jocul său, ajută mult ansamblul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Sebastian Valentin CĂTANĂ

 

Robert Ioan DOBRA – un junior interesant, cu un bun potențial fizic, tehnic și mental, ce-l poate ajuta să aibă o traiectorie ascendentă înspre zone înalte de performanță, în multe domenii, nu numai în fotbal. Un jucător polivalent, util în angrenajul de desfășurare al echipei, având un foarte bun randament atât în zona median-centrală, cât și laterală. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Robert Ioan DOBRA

 

 

David BARTA

 

 

Raul BRĂDEAN

 

 

Rareș BRĂDEAN

 

 

Claudiu Marius CĂRĂIAN

 

 

Natanael Paolo CÎRLAN

 

 

Raul Valentin DRĂGOI

 

 

Patrick GĂLAN

 

 

Sebastian Tudor GIURGIU

 

 

Alexandru Tudor IGREȚ

 

 

Mihnea Gheorghe MARTIN

 

 

Andrei RUȘIȘORU

 

 

Andrei Constantin RÎȘTEIU

 

 

FOTO ECHIPĂ

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *