• 27 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

CSM Lugoj / Grupa 2013

CSM Lugoj / Grupa 2013

ANTRENOR

 

Mihai BARNA (vezi profilul EUROPEAN PREMIUM)

 

LOTUL GRUPEI

 

Alexandru NOVACeste un junior interesant, cu multe resurse fizice și mentale, care ies la iveală, din ce în ce mai evident, și care pot determina, în timp,  – printr-o pregătire susținută și printr-o continuă dezvoltare și cizelare a acestor calități – un trend ascedent înspre înalta performanță. Un portar curajos și dinamic, care se face remarcat, de multe ori, prin intervenții deosebite și printr-o formă aparte de intuiție a fazelor de joc. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Alexandru NOVAC

 

Darius PETREA – un junior de perspectivă, cu o bună evoluție în ultimul timp, având multiple resurse care încep să iasă la iveală și care pot determina, în timp, – printr-o pregătire riguroasă și susținută – o traiectorie interesantă și ascendentă  înspre înalta performanță. Un portar curajos, care se remarcă prin calitățile sale fizice și prin progresia pe care o are, mai ales în asimiliarea de noi informații și a procedeelor specifice dificilului post pe care joacă. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Darius PETREA

 

Răzvan STĂNESCU – este un junior competent, cu multe resurse fizice și tehnice, având o bună evoluție în timp, care are posibilitatea – printr-o pregătire riguroasă, în timp, și prin răbdare – să dezvolte o traiectorie ascendentă în spre zone înalte de performanță în fotbalul 11 vs 11. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care se face remarcat în zona centrală a apărării, acolo unde radamentul său este unul foarte bun, iar jocul său este unul impunător. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Răzvan STĂNESCU

 

Ivan BEJERA – un junior promițător, cu multiple calități fizice și mentale, căutate la ora actuală în fotbalul modern, având o bună perspectivă de a performa, în viitor, – printr-o îmbunătățire și perfecționare a parametriilor tehnici și prin răbdare – la un nivel ridicat, în fotbalul 11 vs 11. Un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă prin jocul său simplu și eficient, cu multe valențe tehnice și execuții care surpind, de multe ori, apărările adverse. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Ivan BEJERA

 

Lucas ȚUDIC – este un junior de reală perspectivă, cu multe reurse tehnice și mentale, unele dintre ele, deosebite, care tind să ”creioneze” un talent ce are șansa să desfășoare un trend ascendent, la nivel național și european, suținut de o pregătire riguroasă, în continuare, prin răbdare și printr-o atentă pregătire a paramentriilor mentali. Un jucător complet și polivalent, chiar de la această vârstă, care activează, de regulă, în zona mediană și care se remarcă print-o inteligență nativă a jocului și printr-o tehnicitate peste medie, dublate de o remarcabilă intuiție a desfășurării fazelor. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Lucas ȚUDIC

 

Deian ALMOSDI – un junior de perspectivă, cu multiple calități tehnice, fizice și mentale, având o bună evoluție în timp, fără oscilații mari, ce are destule valențe – pe care le poate dezvolta și cizela, în continuare, prin răbdare și printr-o pregătire susținută – și poate accede înspre înalta performanță din fotbalul 11 vs 11. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care poate activa, la fel de bine, atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș lateral, remarcându-se de fiecare dată prin jocul său eficient în ansamblul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Deian ALMOSDI

 

Sebastian MILOȘ – este un junior abil, cu multe resurse tehnice și fizice, ce poate evolua în timp – printr-o disciplină mai riguroasă și printr-o încredere mai mare în propriile calități evidente – având abilități necesare pentru  a reuși în fotbalul de performanță. Un jucător cu accente ofensive, ce se face remarcat prin atitudinea sa în atac și prin jocul său, de multe individual, care surpinde prin imaginație și execuție. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Sebastian MILOȘ

 

Andrei BOTT – este un junior interesant, având un bun potențial tehnic și fizic, cu multe posibilități de a evolua în timp – mai ales din momentul în care va începe să capete mai mult curaj în propriile resurse evidente – și care șanse reale să dezvolte un trend ascendent înspre înalta performanță la nivel național. Un jucător polivalent, care se remarcă în posturile de zonă laterală atât din punct de vedere ofensiv, cât și defensiv, și care prin jocul său, de multe ori pragmatic,  ajută ansamblul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Andrei BOTT

 

 

Dragoș ANDERCA (2014)

 

 

David CAUNI

 

 

Bogdan TÂRZIU

 

 

Andrei BENZAR

 

 

Deian PRIALA (2014)

 

 

Ianis CHERLEA (2014)

 

 

Lorin MOGA (2014)

 

 

David BEJERA (2014)

 

 

Raul CĂRĂBAȘ

 

 

Eduard DAMȘA

 

 

Karim GABOR (2014)

 

PALMARES GRUPĂ

 

2019

Locul 1 – Cupa Straja

 

2020

Locul 1 – Memorial Rareș Jurconi – Ghiroda

 

2021

Locul 3 – Turneul Preliminar PitiCup U8 – Ghiroda

Locul 5 – Turneul Final Național Sfinx U8 – Cupa Campionilor

Locul 1 – Cupa Mării Negre

Locul 1 – Cupa Centenar Poli Timișoara

Locul 2 – Memorial Rareș Jurconi – Ghiroda

 

Media GRUPĂ (Video)

 

August 2021 – Turneul Final Național Sfinx U8 – Cupa Campionilor – DIDI Junior Iași – CSM Lugoj (Click VIZUALIZARE Meci)

 

FOTO

 

Cupa VHP Pădureni – Loc 1

 

 

Memorial Rareș Jurconi – Ghiroda – Loc 1

 

 

2021 -Turneul Final Național Sfinx U8 – Cupa Campionilor – Loc 5

 

 

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *