• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

George CIOBANU B2554

George CIOBANU

2007

Club Actual

POSTURI

Atacant 100%

SCURTĂ DESCRIERE

George CIOBANU este un junior capabil, cu multe valențe fizice și tehnice, având o bună progresie în timp, care poate avea o traiectorie ascendentă – prin determinare și printr-o pregătire susținută, în continuare – înspre fotbalul de înalt nivel.

 

George CIOBANU este un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se face remarcat în postura de atacant, acolo unde, prin jocul său și prin execuțiile sale, ajută, de multe ori, ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, având o bună orientare și intuiție a fazelor, reacții și decizii oprtune, în momente rapide de joc, un bun executant de lovituri libere, având un șut precis. Un jucător cu forță, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o  bună viteză atât de deplasare, cât și de reacție.

 

George CIOBANU este un junior interesant, dornic de afirmare, inteligent și introvertit, atent la detalii, serios atât la jocuri, cât și la antrenamente, care ar putea avea o progresie mult mai evidentă dacă ar căpăta mai multă încredere în resursele sale evidente și unice. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media