• 13 iunie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

ACS Pro Team – Juniori U15 – În fața unor noi provocări!

ACS Pro Team – Juniori U15 – În fața unor noi provocări!

ACS Pro Team - Grupa 2005 - sezon 2019-2020

ACS Pro Team

Juniori U15 – Grupa 2005

Campionat AMFB – Seria 1

 

Trupa de juniori U15 a celor de la ACS Pro Team este la al 2-lea sezon de fotbal 11 vs 11 și se menține la nivelul așteptărilor. Dacă anul trecut terminau pe podium (locul 3) în Seria 2, în acest an, odată cu trecerea în Seria 1, nivelul competiției a crescut, iar echipa încearcă să facă față noilor provocări și standarde.

 

ACS Pro Team are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 11 meciuri jucate, 4 victorii, 1 egal, 6 înfrângeri, 18 goluri marcate, 34 goluri primite, 13 puncte obţinute, şi ocupă locul 9 în Campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2005.

 

A jucat 6 meciuri în deplasare (unde a obţinut 6 puncte) şi 5 meciuri pe teren propriu (unde a obţinut 7 puncte).

 

ACS Pro Team a marcat în 9 meciuri, din totalul de 11 meciuri jucate în acest tur.

 

Echipa de juniori U15 a celor de la ACS Pro Team s-a simțit mai bine în meciurile jucate pe teren propriu, acolo unde – cu excepția meciului din prima etapă, cu CSA Steaua – a reușit să facă partide foarte bune și a jucat de la egal la egal cu echipe mult mai ”bine cotate” cum ar fi SC Fotbal Club FCSB, FC Metaloglobus sau Sport Team.

 

În Turneul de Calificare Elită U15, din acest sezon, ACS Pro Team a făcut parte din cea mai echilibrată Serie de calificări, dar n-a putut să treacă de AS Dan Chilom sau Liceul Tehnologic Sfântul Pantelimon.

 

Grupa 2005 a celor de la ACS Pro Team este condusă de Cătălin DUDĂU, un antrenor cu licență B UEFA, cu o bogată experiență în fotbalul juvenil, unul dintre cei mai buni antrenori (și manager) de copii și juniori din România.

 

Din cadrul echipei, câțiva jucători s-au făcut remarcați în acest tur de campionat: Mateo DUMITRESCU (unul dintre cei mai buni jucători din actuala ediție de campionat AMFB U15), Florin STANCIU (un jucător modern, un foarte bun pasator), Alexa MĂRĂCINEANU (unul junior deosebit de serios și muncitor, de reală perspectivă), Raul COLER (un atacant talentat, golgheterul echipei în actuala stagiune), Tudor CHIRIAC (născut 2006, un junior cu o perspectivă deosebită) și Mario RUSU (un junior promițător, cu o evoluție bună).

 

 

 

 

 

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la ACS Pro Team s-a consemnat în etapa 10, pe teren propriu, împotriva celor de la ACS Sport Team, scor 4 – 1.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la ACS Pro Team s-a consemnat în etapa 5,  în deplasare, împotriva celor de la LPS Mircea Eliade, scor 10 – 1.

 

Pentru retur, ne așteptăm ca trupa de juniori U15 a celor de la ACS Pro Team să continue evoluția – mai ales în partidele jucate pe teren propriu – dar să încerce să fie mai responsabili și mai concentrați în meciurile jucate în deplasare – acolo unde, se pare, ar fi punctul lor slab. De urmărit în continuare această echipă și evoluția jucătorilor. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 1,18 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 1,63goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 3,09 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute în deplasare: 1 punct obţinut/meci

Media de goluri marcate în deplasare: 1,83 goluri marcate/meci

Media de goluri primite în deplasare: 4,33 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute pe teren propriu: 1,4 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate pe teren propriu: 1,4  goluri marcate/meci

Media de goluri primite pe teren propriu: 1,6 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *