• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Juniori U14 AMFB – Un meci echilibrat și aprig!

Juniori U14 AMFB – Un meci echilibrat și aprig!

Seria 1 / Etapa 16 / ACS FCSB Academy - ACS Sportul Studențesc Academy 2 – 1 (1- 0)

Juniori U14 – Seria 1

Etapa 16

ACS FCSB Academy    – ACS Sportul Studențesc Academy   2 – 1 (1- 0)

 

 

A fost o partidă echilibrată, de nivel mediu, între ocupantele locurilor 8 și 10 din Campionatul AMFB – Seria 1.

 

 

În tur, FCSB Academy se impusese cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la Sportul Studențesc. Meciul se anunța a fi unul destul de intens din punct de vedere al mizei și al nivelului de joc.

În prima repriză, echipa gazdă a creat o presiune destul de intensă în jumătatea adversă, dar fără prea multe reușite tehnice, mingea ajungând de puține ori în zona porții. De partea cealaltă, Sportul Studențesc a preferat ”mingile lungi” și simple, care au scos în evidență viteza și tehnica în duelurile 1 vs 1 ale lui Laurențiu GULIE și Robert OPRIȘAN. În cele din urmă, defensiva oaspeților a cedat, iar juniorii celor de la FCSB Academy au reușit să marcheze în urma unei demarcări frumoase a lui Yanis PANĂ și a unui șut deosebit. Scor la pauză: 1 la 0.

 

 

 

A doua parte a jocului a fost destul de încrâncenată, cu foarte puțin fotbal și multe dueluri fizice, motiv pentru care arbitrul partidei a fost nevoit să arate de multe ori cartonașul galben, în ambele direcții. Cei de la Sportul Studențesc au reușit egalarea, iar partida părea că se îndreaptă către o remiză obositoare.

Dar, în ultimul minut de joc, Patrick VOICU a inventat un șut imparabil, aducând astfel cele 3 puncte în contul celor de la FCSB Academy.

 

 

 

Un joc aprig, o desfășurare încleștată de forțe și un final care a tras cortina peste o reprezentație de nivel mediu.

Felicitări ambelor echipe!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *