• 22 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

AS Școala de Fotbal ARD Snagov – Juniori U17 – O echipă care a surprins plăcut!

AS Școala de Fotbal ARD Snagov – Juniori U17 – O echipă care a surprins plăcut!

AS Școala de Fotbal ARD Snagov - Grupa 2003/2004 - Sezon 2019-2020

AS Școala de Fotbal ARD Snagov

Juniori U17 – Grupa 2003/2004

Campionat AJF Ilfov

 

La începutul acestei ediții de campionat AJF Ilfov U17, AS Școala de Fotbal ARD Snagov pornea cu șansa a 3-a (dacă nu chiar a 4-a) la câștigarea titlului județean; ca să nu mai punem la ”socoteală” faptul că, în acest an, competiția s-a ridicat (surpinzător) la un nivel foarte ridicat de joc, echipele angrenate dovedind un potențial neașteptat de bun.

În acest context, trupa de juniori U17 a celor de la AS Școala de Fotbal ARD Snagov – majoritar U16 – a surprins plăcut, pornind cu dreptul actuala campanie, fiind lideri ai Campionatului timp de 10 etape consecutive și dovedind o tenacitate ieșită dim comun.

 

AS Școala de Fotbal ARD Snagov are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 12 meciuri jucate, 9 victorii, 1 egal, 2 înfrângeri, 48 goluri marcate, 17 goluri primite, 28 puncte obţinute, şi ocupă locul 2 în Campionatul AJF Ilfov, la grupa 2003/2004.

 

A jucat 6 meciuri în deplasare (unde a obţinut 12 puncte) şi 6 meciuri pe teren propriu (unde a obţinut 16 puncte).

 

AS Școala de Fotbal ARD Snagov a marcat în 11 meciuri, din totalul de 12 meciuri jucate în acest tur.

 

Echipa de juniori U17 a celor de la AS Școala de Fotbal ARD Snagov a început foarte bine campionatul, având 6 victorii consecutive, o medie de 5,16 goluri marcate/meci și un tonus foarte bun în exprimare.

Din etapa a 7-a, odată cu disputarea derby-ului de la Crevedia, team-ul a scăzut în intensitate și forță, iar faptul că jucătorii snagoveni erau cu un an, chiar doi ani, mai mici, decât media campionatului, a început să se cunoască în desfășurarea următoarelor 5 etape, când echipa n-a mai reușit decât 2 victorii și au cumulat doar 7 puncte, iar odată cu egalul împotriva celor de la Chitila și înfrângerea de la Buftea, au coborât pe locul secund.

 

Echipa-surpriză a celor de la AS Școala de Fotbal ARD Snagov este condusă de Răzvan ARDELEANU, un antrenor care are în palmaresul său la nivel de juniori câteva titluri obținute cu echipe din Snagov, atât la nivel de AMFB, cât și la nivel de AJF Ilfov, plus câteva participări onorabile la nivel național. Dar cel mai important lucru este faptul că a reușit să formateze mulți jucători profesioniști de Liga 1, Liga 2 și Liga 3.

 

Răzvan ARDELEANU

 

Din cadrul trupei de juniori a celor de la AS Școala de Fotbal ARD Snagov, care participă în campionatul AJF Ilfov U17, s-au evidențiat câțiva jucători de perspectivă.

 

Alexandru JIPA este unul dintre cei mai vechi jucători ai celor de la AS Școala de Fotbal ARD Snagov, golgheterul echipei în actuala campanie, cu 18 goluri marcate, un atacant pe stil Italian, pragmatic și oportunist în fața porții.

 

Alexandru JIPA

 

Ciprian CHIRU este unul dintre cei mai buni fundași centrali din actualul campionat AJF Ilfov U17, eficient și sigur în intervenții, dar și un bun marcator, având nu mai puțin de 7 reușite în acest sezon.

 

Ciprian CHIRU

 

Alexandru MANEA – un mijlocaș central deosebit de serios și muncitor, cu un caracter puternic, foarte util echipei pe parte defensivă.

 

Alexandru MANEA

 

Marian ION, jucător născut 2005, un mijlocaș de creație și un excelent pasator (decisiv), care a făcut față cu brio în actualul campionat de juniori B.

 

Marian ION

 

George GRĂDINARU, junior născut 2005, un jucător cu profil ofensiv, constant în exprimare și deosebit de eficient în fața porții.

 

George GRĂDINARU

 

Claudiu ȘTEFAN – un mijlocaș cu o tehnică bună, care s-a făcut evidențiat prin pasele sale deosebite.

 

Claudiu ȘTEFAN

 

Alexandru TURCU – un fundaș stânga de reală perspectivă, născut 2006, unul dintre cei mai tineri jucători (cu 3 ani mai mic decât media!) din actualul campionat de juniori B.

 

Alexandru TURCU

 

Raul ILIE – un jucător de bandă, născut 2005, foarte util echipei, cu o evoluție constantă, având o tehnică deosebită în regim de viteză.

 

Raul ILIE

 

Carlos SOCOL – este ”noua achiziție” a rechinilor de la AS Școala de Fotbal ARD Snagov, jucătorul venit de la Voința Snagov fiind unul dintre cei mai eficienți ”atacanți de execuție” la nivelul generației 2003.

 

Carlos SOCOL

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la AS Școala de Fotbal ARD Snagov s-a consemnat în etapa 13, pe teren propriu, împotriva celor de la CS Union, scor 10 – 1.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la AS Școala de Fotbal ARD Snagov s-a consemnat în etapa 7,  în deplasare, împotriva celor de la AS Voința 2018 Crevedia, scor 2 – 1.

 

Chiar dacă au avut un final de sezon mai dificil, trupa de juniori U17 AS Școala de Fotbal ARD Snagov și-a câștigat dreptul în teren de a spera la o clasare pe podium și de a se bate în continuare pentru titlu. Dacă în tur au surprins, suntem convinși c-o vor face și în retur. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 2,33 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 4 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 1,41 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute în deplasare: 2 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate în deplasare: 3,83 goluri marcate/meci

Media de goluri primite în deplasare: 1,66 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute pe teren propriu: 2,66 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate pe teren propriu: 4,16  goluri marcate/meci

Media de goluri primite pe teren propriu: 1,16 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *