• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

AS Benfica Noua Generație – Juniori U13 – O echipă cu potențial și jucători interesanți!

AS Benfica Noua Generație – Juniori U13 – O echipă cu potențial și jucători interesanți!

AS Benfica Noua Generație - Grupa 2007 - sezon 2019-2020

AS Benfica Noua Generație

Juniori U13 – Grupa 2007

Campionat AMFB – Seria 1

 

Pentru trupa de junior U13 a celor de la AS Benfica Noua Generație acest sezon este ultimul de minifotbal. Un sezon premergător competițiilor de fotbal adevărat, 11 vs 11.

Echipa s-a comportat bine, în cel mai puternic campionat regular de minifotbal din România, Campionatul AMFB – Seria 1, alături de cluburi mari, cu arii de selecție extinse.

 

AS Benfica Noua Generație are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 13 meciuri jucate, 7 victorii, 0 egaluri, 6 înfrângeri, 32 goluri marcate, 33 goluri primite, 21 puncte obţinute, şi ocupă locul 6 în Campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2007.

 

Echipa a marcat în 10 meciuri, din totalul de 13 meciuri jucate în acest tur.

 

Echipa de juniori U13 a celor de la AS Benfica Noua Generație s-a manifestat excelent în prima jumătate a campionatului, obținând 7 victorii consecutive, în primele 8 etape.

A urmat un regres accentuat, 5 înfrângeri consecutive, 21 goluri primite și (doar) 4 goluri marcate, echipa coborând, în aceste ultime 5 etape,  de pe podium până pe locul 6.

Băieții de 2007 ai celor de la AS Benfica Noua Generație au reușit, totuși, să ajungă în top 3 – chiar dacă pentru 2 etape – și asta în condițiile în care erau ”cotați” destul de modest la începutul acestui campionat, demonstrând astfel că pot juca de la egal la egal cu marile academii și cluburi bucureștene.

 

Din cadrul echipei s-au făcut remarcați câțiva jucători de perspectivă, dar în mod deosebit ne-au atras atenția Alexandru STOIAN și Robert CONSTANTINESCU.

 

Minunea Blondă a celor de la AS Benfica Noua Generație, Alexandru STOIAN, este unul dintre cei mai buni jucători ai generație 2007, un junior talentat, de perspectivă, care face diferența la mijlocul terenului, prin tehnica sa deosebită și prin efortul pe care îl depune.

 

 

Robert CONSTANTINESCU este un alt mijlocaș de reală perspectivă, un jucător util echipei, care face foarte bine ambele faze (ofensivă și defensivă), un foarte bun executant de lovituri libere, având un șut puternic și precis. Un jucător care ”leagă”  bine zona de mijloc a terenului, prin recuperările sale și prin pasele sale.

 

Robert CONSTANTINESCU

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la AS Benfica Noua Generație s-a consemnat în etapa 7 împotriva celor de la ACS Sportul Studențesc Academy, scor 6 – 0.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la AS Benfica Noua Generație s-a consemnat în etapa 11 împotriva celor de la AS New Stars Football Club, scor 0 – 7.

 

Echipa de juniori U13 are șanse reale să se gândească la mai mult din punct de vedere al situării în clasamentul final – cu mult curaj, se pot gândi chiar la podium. Au potențial bun, iar jocul în ansamblu este unul plăcut și deschis. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 1,61 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 2,46 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 2,53 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *