• 22 februarie 2024
  • Last Update 24 decembrie 2023 11:35 AM
  • Bucuresti

AS Voința 2018 Crevedia – Juniori U17 – Cea mai mare ASCENSIUNE din România la juniori U17!

AS Voința 2018 Crevedia – Juniori U17 – Cea mai mare ASCENSIUNE din România la juniori U17!

AS Voința 2018 Crevedia - grupa 2003/2004 - sezon 2019-2020

AS Voința 2018 Crevedia

Juniori U17 – Grupa 2003/2004

Campionat AJF Ilfov

 

Echipa de juniori U17 a celor de la AS Voința 2018 Crevedia este una (relativ) nouă în peisajul fotbalului juvenil național. Formată  din jucători din ”vechea” echipă de 2004-2005, plus câțiva jucători bucureșteni de nivel bun, trupa a fost ”asamblată” rapid în vara anului trecut, odată cu venirea în cadrul clubului a antrenorului Constantin GHEORGHE.

Team-ul s-a închegat rapid și a reușit, în acest sezon, să realizeze cea mai mare ascensiune din România, la nivel de juniori U17, într-un campionat care s-a dovedit a fi, în această ediție, unul dintre cele mai puternice și echilibrate competiții la nivel național.

 

AS Voința 2018 Crevedia are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 12 meciuri jucate, 10 victorii, 1 egal, 1 înfrângere, 75 goluri marcate, 14 goluri primite, 31 puncte obţinute, şi ocupă locul 1 în Campionatul AJF Ilfov, la grupa 2003/2004.

 

A jucat 6 meciuri în deplasare (unde a obţinut 13 puncte) şi 6 meciuri pe teren propriu (unde a obţinut 18 puncte).

 

Echipa a marcat în 12 meciuri, din totalul de 12 meciuri jucate în acest tur.

 

Trupa de junior U17 a celor de la AS Voința 2018 Crevedia a început ”cu stângul” campionatul, fiind învinși, în chiar prima etapă, de către CS Balotești, scor 4-3. De altfel, după etapa a 2-a, echipa era pe locul 12 în campionat și nimeni nu anticipa ce urma să se întâmple.

Din etapa a 3-a, odată cu victoria cu 6-1 împotriva celor de la FC Voluntari, echipa a început o serie de 9 victorii consecutive, a urcat treaptă cu treaptă în clasament, iar din etapa a 11-a a devenit lider.

În meciurile jucate pe teren propriu, echipa a reușit să câștige toate partidele, iar în partidele jucate în deplasare a fost team-ul cu cel mai bun atac din România, la nivel de junior U17, având o medie de 7,5 goluri marcate/meci.

De altfel, AS Voința 2018 Crevedia are al 3-lea atac, la nivel de juniori U17, din țară, cu o medie de 6,25 goluri marcate/meci și una dintre cele mai bune apărări, în primele 10 din România, cu o medie de 1,16 goluri primite/meci.

 

Trupa de juniori U17 a celor de la AS Voința 2018 Crevedia este condusă de Constantin GHEORGHE, un pasionat al fotbalului iberic, cu o viziune romantică asupra acestui fenomen, dar adaptată secolului nostru. Este printre ultimii mohicani ai jocului spectacol şi al formării de jucători, în adevăratul sens al cuvântului.

Constantin GHEORGHE a absolvit cursurile Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, specializarea fotbal, în anul 2005. Deţine licenţa B UEFA şi carnet de antrenor nivelul 1 eliberat de Real Federacion Espanola de Futbol.În sezonul trecut, a reușit cu Academica Clinceni să realizeze cea mai mare performanță din cadrul academiei, la nivel de fotbal 11 vs 11, obținând – tot cu o echipă de juniori U17 –  locul 2 în Campionatul Național.

 

Constantin GHEORGHE

 

Din cadrul echipei s-au evidențiat câțiva jucători de reală perspectivă, care pot face pasul oricând către echipe de elită.

 

Cristian Alex AGAPI – golgheterul echipei cu 28 de goluri marcate, un jucător polivalent, care poate fi folosit pe orice post, atât în sistemul ofensiv, cât și în cel defensiv. În acest sezon, a fost folosit, mai mult, în postura de atacant, unde a făcut câteva partide remarcabile, dar și mijlocaș central.

 

Cristian Alex AGAPI

 

Constantin DINU – ”Perla Brună” a celor de la AS Voința 2018 Crevedia, un mijlocaș ofensiv cu o tehnică deosebită și cu o viziune bună a jocului. Un jucător care a reușit prin pasele sale și prin execuțiile sale să ridice mult nivelul tehnic al echipei. Constantin DINU a fost ”resuscitat” de antrenorul Constantin GHEORGHE și re-activat în circuitul jucătorilor de perspectivă din România, fiind, de altfel, promovat și la echipa de Seniori.

 

 

Mihai PAVĂL – un mijlocaș central de calitate, care leagă foarte bine jocul la mijlocul terenului, un jucător tehnic, înalt, inteligent, cu o viziune foarte bună a jocului. Prin prestațiile sale a contribuit foarte mult la ascensiunea echipei, fiind de altfel promovat și la echipa de Seniori, unde și-a făcut deja debutul  într-un meci oficial, la vârsta de 15 ani și 11 luni.

 

Mihai PAVĂL

 

Antonio GHICA – ”Colonelul” din apărarea celor de la AS Voința 2018 Crevedia, a reușit să fie unul stâlpii solizi ai defensivei. Un jucător inteligent, care anticipează bine, de multe ori, jocul adversarilor, iar prin intervențiile sale declanșează  contraatacuri rapide și directe. Are un travaliu mare și o disponibilitate deosebită la efort susținut.

 

Antonio GHICA

 

Georgian STAN – un mijlocaș deosebit de util în angrenajul echipei, care a reușit prin recuperările sale și prin jocul său simplu, dar eficient, să ajute mult la desfășurarea jocului de recuperare și de pase al celor de la Crevedia. Un jucător inteligent, cu o disponibilitate mare la efort.

 

Georgian STAN

 

Ionuț POPA – un fundaș lateral foarte talentat, cu o tehnică bună în regim de viteză și o capacitate bună la efort.  Un jucător care face foarte bine ambele faze, cea ofensivă și cea defensivă. Un junior de reală perspectivă, care poate mai mult decât ”s-a văzut” până acum.

 

Ionuț POPA

 

Alexandru STRĂJERU – un mijlocaș deosebit, care activează foarte bine în zonele laterale, pe benzi. Un jucător descoperit de antrenorul Constantin GHEORGHE, ”în noianul de juniori uitați”, și lansat în circuitul juniorilor de perspectivă la nivel național. Are o capacitate deosebită la efort și o tehnică foarte bună în regim de viteză.

 

Alexandru STRĂJERU

 

Daniel FILIP – un portar din ”vechea gardă” a celor de la AS Voința 2018 Crevedia, care a activat mult timp la grupe mai mari de vârstă, și-a adus și el contribuția la parcursul echipei. Un portar cu un joc bun de picior, el fiind de altfel folosit, în câteva partide, și pe post de atacant, unde a reușit să marcheze 3 goluri.

 

Daniel FILIP

 

Mihail Jordi CORNEA – un fundaș-tank, cu intervenții foarte sigure, care a crescut foarte mult în acest sezon, în calitatea jocului său. Și el face parte din jucătorii descoperiți de Constantin GHEORGHE, un jucător puternic, care s-a ridicat mult ca valoare în acest an.

 

Mihail Jordi CORNEA

 

Cosmin Darius FOFIG – un jucător polivalent, de picior stâng, cu tehnică bună și capacitate foarte bună de efort . Un junior serios în pregătire, ambițios, născut în 2004, care poate crește foarte mult, din punct de vedere individual, în contextul acestei echipe.

 

Cosmin Darius FOFIG

 

Mihai OPRIȘ – un fundaș polivalent, înalt, serios în tot ceea ce face, atât în teren, cât și la antrenamente. Un alt jucător descoperit de antrenorul Constantin GHEORGHE și pus să performeze la nivel înalt.

 

Mihai OPRIȘ

 

Claudiu Ciobanu – un atacant născut în 2004, deosebit de talentat, care are potențial să ajungă un fotbalist foarte bun. Meciurile sale de referință au fost cel cu Academica Clinceni, din etapa a 10-a, când a reușit să ”închidă tabela” la 3-0, în urma unei acțiuni deosebite, partida cu CS Tunari din etapa a 11-a, când a realizat un hat-trick și meciul din etapa a 4-a, cu CS Otopeni, când a realizat o dublă.

 

Claudiu CIOBANU

 

Cristian MARIN – un alt portar al celor de la AS Voința 2018 Crevedia care a reușit să marcheze oficial în acest campionat. Un junior care, cu mai mult curaj, dublat de siguranță în propriile alegeri, poate avea rezultate neașteptat de bune.

 

Cristian MARIN

 

Mirinel ACHIM – un jucător aprig, născut în 2004, folosit deseori pe zonele laterale. Un junior ambițios, într-o creștere evidentă.

 

Mirinel ACHIM

 

Eduard MOSTOACĂ – jucător născut în 2005, promovat de Constantin GHEORGHE la echipa de juniori U17. Un junior de perspectivă, care poate evolua cu lejeritate  ca atacant, dar și ca mijlocaș. Are execuții bune și un simț dezvoltat al golului.

 

Eduard MOSTOACĂ

 

Vivian IONICĂ – jucător născut ăn 2005, și el promovat de antrenorul Constantin GHEORGHE în lotul de juniori B al celor de la AS Voința 2018 Crevedia. Un junior cu profil defensiv, un mijlocaș de calitate, talentat, care a avut câteva prestații foarte bune, folosit chiar și în partide cu mize,  unde a dat un randament neașteptat de bun.

 

Vivian IONICĂ

 

Octavian OANEA – un portar deosebit, născut 2006, un junior talentat, care a făcut și el parte din lotul de juniori U17 al celor de la AS Voința 2018 Crevedia la câteva partide. Un portar pe care Constantin GHEORGHE îl apreciază foarte mult și căruia a vrut să-I dea încredere.

 

Octavian OANCEA

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la AS Voința 2018 Crevedia s-a consemnat în etapa 8, în deplasare, împotriva celor de la CS Union, scor 0 – 28.

 

Cea mai categorică înfrângere(singura, de altfel) a celor de la AS Voința 2018 Crevedia s-a consemnat în etapa 1,  în deplasare, împotriva celor de la CS Balotești, scor 4 – 3.

 

Pentru trupa de juniori U17 a celor de la AS Voința 2018 Crevedia se anunță un retur de foc. Echipa nu are experiența necesară pentru a se mențină la acest nivel foarte ridicat; abordarea fiind diferită între ascensiunea spre culmi și menținerea pe primul loc. Au un lot valoros, dar vom vedea cât vor reuși să se mențină ”acolo sus”; mai ales, că toate adversarele vor trata altfel partidele cu AS Voința 2018 Crevedia, de pe alte coordonate și cu altă ambiție. Să sperăm că vom vedea o echipă cel puțin la fel de dornică de performanță. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 2,58 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 6,25 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 1,16 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute în deplasare: 2,16 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate în deplasare: 7,5 goluri marcate/meci

Media de goluri primite în deplasare: 1,33 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute pe teren propriu: 3 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate pe teren propriu: 5 goluri marcate/meci

Media de goluri primite pe teren propriu: 1 gol primit/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *