• 5 martie 2021
  • Last Update 4 martie 2021 7:41 PM
  • Bucuresti

CS Concordia Chiajna – Juniori U17 – O echipă care s-a pornit mai greu!

CS Concordia Chiajna – Juniori U17 – O echipă care s-a pornit mai greu!

CS Concordia Chiajna - Grupa 2003 - sezon 2019-2020

  •  
  •  
  •  
  •  

CS Concordia Chiajna

Juniori U17 – Grupa 2003

Liga ELITELOR – Seria EST

 

Grupa de juniori 2003 a celor de la CS Concordia Chiajna este una formată în timp, care a avut o continuitate firească și o evoluție vizibilă, de la an la an, reușind să culmineze, în sezonul trecut, cu câștigarea ”la pas”  a Campionatul AMFB , fără nicio înfrângere. În acest sezon, trupa de juniori U17 a celor de la CS Concordia Chiajna pornea cu șanse minime de calificare în play-off-ul pentru locurile 1-8, la nivel Național, dar au încercat să facă față nivelului ridicat al Ligii ELITELOR, iar de multe ori au reușit.

 

CS Concordia Chiajna are următoarea linie de clasament, la sfârşitul anului, sezon 2019-2020: 21 meciuri jucate, 12 victorii, 0 egaluri, 9 înfrângeri, 55 goluri marcate, 32 goluri primite, 36 puncte obţinute, şi ocupă locul 7 în Liga ELITELOR, seria EST, la grupa 2003.

 

A jucat 10 meciuri în deplasare (unde a obţinut 18 puncte) şi 11 meciuri pe teren propriu (unde a obţinut 18 puncte).

 

CS Concordia Chiajna a marcat în 18 meciuri, din totalul de 21 meciuri jucate în acest sezon, până acum.

 

Echipa de juniori U17 a celor de la CS Concordia Chiajna a avut un parcurs oscilant între etapele 1-15, team-ul nereușind să strângă decât 18 puncte și să alterneze partidele foarte bune și cu altele mai puțin bune.

Din etapa a 16-a, însă, s-a produs o adevărată descătușare, echipa jucând altceva, având o altă abordare, mult mai curajoasă. În ultimele 6 meciuri, din actuala Ligă a ELITELOR U17, au obținut tot atâtea victorii, 18 puncte adunate, 27 goluri marcate și adversari  – precum SC Dinamo 1948, FC Voluntari sau Sport Team  – ”înșirați pe drum”,  fără ca echipa ilfoveană să primească gol.

 

Grupa 2003 este condusă, încă de la formarea sa, de fostul internațional – cu 50 selecții în naționala ARMENIEI –  Arman KARAMYAN, fosta glorie a unor echipe titrate din România, precum Rapid București, Poli Timișoara sau Steaua București.

 

Arman KARAMYAN

 

Din cadrul echipei, în actualul sezon, s-au făcut remarcați: Petrus PINTILIE, Antonio IVAN, Roberto BARBIR, Ionuț VOICU, Iulian VASILIU, Alexandru ATOMEI și Surik KARAMYAN

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la CS Concordia Chiajna s-a consemnat în etapa 20, în deplasare, împotriva celor de la CSA Steaua, scor 2 – 8.

 

Cele mai categorice înfrângeri a celor de la CS Concordia Chiajna s-au consemnat în etapele 5 și 10 împotriva celor de la SC Dinamo 1948 și ACS Sport Team, ambele cu scorul de 4 – 1.

 

Dacă va continua de-clik-ul pornit în ultimele 6 etape de Liga ELITELOR, echipa de junior U17 a celor de la CS Concordia Chiajna are șanse foarte mari să câștige play-off-ul pentru locurile 9-16, la nivel național, și să termine campionatul în primele 10 echipe ale României. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 1,71 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 2,61 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 1,52 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute în deplasare: 1,8 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate în deplasare: 2,5 goluri marcate/meci

Media de goluri primite în deplasare: 1,6 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute pe teren propriu: 1,63 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate pe teren propriu: 2,72 goluri marcate/meci

Media de goluri primite pe teren propriu: 1,45 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *