• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Alex NICOLAU B2601

Alex NICOLAU

2009

Alex NICOLAU
Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 60%
Atacant 40%

SCURTĂ DESCRIERE

Alex NICOLAU este un junior promițător, cu deosebite valențe tehnice și mentale, calități ce-l pot ajuta să dezvolte – prin răbdare, printr-o pregătire susținută și riguroasă, în continuare –  o traiectorie ascendentă înspre înalta performanță atât la nivel național, cât și european.

 

Alex NICOLAU este un jucător cu profil ofensiv, decisiv în multe momente, capabil să facă diferența, remarcabil în ”ultimii 20 metri” pe fază de atac, acolo unde soluții sale de continuare a jocului aduc un mare plus în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii foarte bune, cu ambele picioare, la fel de bine, un foarte bun executant al  loviturilor libere, golgheter prin definiție și prin comportament, având o bună intuiței a jocului, dinamic și inteligent, lejer în mișcări, ce scoate cu ușurință adversar din joc, cu o bună reacție tehnică în condiții de adversitate și spațiu restrâns. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză de reacție, dar și de deplasare, precum și capacitate de efort susținut.

 

Alex NICOLAU este un junior talentat, inteligent și dinamic, având o personalitate puternică, calități de leader, un caracter viguros, dornic de afirmare și de competiție, serios în modul de pregătire, dar și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 50%
Picior Drept 50%

GALERIE FOTO