• 22 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Robert BORCOI B2603

Robert BORCOI
Robert BORCOI

2008

Club Actual

POSTURI

Portar 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Robert BORCOI este un junior de perspectivă, cu multe calități tehnice și mentale, deosebite unele dintre ele, cerute și căutate în fotbalul modern, valențe ce pot determina, în viitor, – dezvoltate și cizelate, prin răbdare și multă pregătire – un parcurs ascendent către înalta performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

Robert BORCOI este un portar talentat, care se remarcă prin inteligență și prin personalitate, un jucător care dă încredere și siguranță echipei, deosebit de util în angrenajul de desfășurare al team-ului. Un player tehnic, cu un foarte bun joc de picior, având o foarte bună viziune a jocului, un bun și atent comunicator cu coechipierii, cu intervenții oportune, reflexe și reacții bune, intuitiv și pragmatic în duelurile 1 vs 1, având o bună anticipare a fazelor în desfășurare. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, dinamic și motric în exprimarea fizică.

Robert BORCOI este un junior inteligent, atent la detalii, având pesonalitate și un caracter viguros, un spirit puternic și calități de leader, dornic de afirmare și de progres, serios și determinat în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 80%
Picior Drept 20%

GALERIE FOTO