• 27 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Ianis SOLOMON B2600

Ianis SOLOMON
Ianis SOLOMON

2008

Club Actual

POSTURI

Atacant 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Ianis SOLOMON este un junior interesant, cu un bun potențial fizic și tehnic, calități ce-l pot ajuta, în viitor, – prin răbdare, mai multă încredere în propriile resurse și printr-o pregătire riguroasă – să dezvolte o traiectorie ascendentă înspre zone înalte de performanță și competitivtate atât la juniorii mari, cât și la seniori.

 

Ianis SOLOMON este un jucător polivalent, cu accente ofensive, util în angrenajul de desfășurare al team-ului, cu un bun randament în ofensivă, acolo unde prin jocul său pragmatic și inteligent ajută mult echipa în ansamblul ei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, mai ales în regim de viteză, având o foarte bună viziune și intuiție a jocului, dinamic și pragmatic, alegând, de multe ori, soluții bune de continuare a fazelor, chiar și în condiții de adversitate sau de presiune de timp. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună viteză atât de deplasare, cât și de reacție, precum și capacitate de efort susținut.

 

Ianis SOLOMON este un junior inteligent, atent la detalii și disciplinat, dornic de afirmare și de progres, având un caracter viguros, serios în tot ceea ce face atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media