• 20 aprilie 2024
  • Last Update 19 aprilie 2024 10:03 PM
  • Bucuresti

Ștefan Alexandru POPA B2573

Ștefan Alexandru POPA

2010

POSTURI

Mijlocaș 30%
Atacant 70%

SCURTĂ DESCRIERE

Ștefan Alexandru POPA este un junior promițător, cu multe calități tehnice și mentale, unele dintre ele deosebite, ce poate accede, – printr-o pregătire susținută, în continuare, prin determinare și prin răbdare, fără a grăbi parcurgerea etapelor de cizelare și dezvoltare –  înspre înalta performanță la nivel național, și nu numai.

 

Ștefan Alexandru POPA este un jucător polivalent, cu accente ofensive, un golgheter nativ, care se remarcă prin eficiența și pragmatismul manifestat în fața porții adverse, dar și prin jocul său modern și simplu, util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, având un șut puternic și precis, execuții bune în condiții de adversitate și de spațiu restrâns, cu o intuiție foarte bună a desfășurării fazelor și o bună reacție în momente decisive. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză atât de reacție, cât și deplasare, precum și capacitate de efort susținut.

 

Ștefan Alexandru POPA este un junior inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un moral bun și o bună capacitate de luare a deciziilor, serios în tot ceea ce face atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri, care s-ar putea evidenția mai amplu dacă ar căpăta mai mult curaj în duelurile directe, fără teamă de adversarii puternici.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 25%
Picior Drept 75%

Galerie FOTO