• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Patric MIRONESCU B2575

Patric MIRONESCU

2010

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Patric MIRONESCU este un junior interesant, având multiple calități fizice și mentale, ce-l pot ajuta, în viitor, să aibă o progresie deosebită, mai ales în fotbalul 11 vs 11, spre zone înalte de performanță la nivel de juniori mari și de seniori.

 

Patric MIRONESCU este un jucător polivalent, cu accente ofensive, cu un foarte bun randament în zonele laterale, acolo unde jocul său iese cel mai bine în evidență. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, combativ și tenace în exprimarea din teren, având o bună poziționare și orientare,  un foarte bun serviciu de centrări precise, eficient în duelurile 1 vs 1, cu o bună intuiție a desfășurării fazelor. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză, precum și capacitate de efort susținut.

 

Patric MIRONESCU este un junior dornic de afirmare și de competiție, atent la detalii, având un catacter viguros și un moral bun, serios în procesul de pregătire, precum și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%
Share Social Media