• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

SCO Jibou U11 – un team dinamic și curajos!

SCO Jibou U11 – un team dinamic și curajos!

 

Din cel mai puțin cunoscut județ din țară, din punct de vedere al fotbalului juvenil, am reușit, după lungi căutări, să începem să identificăm, spre bucuria noastră, echipe cu potențial.

 

Din această zonă îndepărtată a țării, din județul Sălaj, foarte rar apar echipe/cluburi la turneele de nivel național. Singurele competiții din care poți afla sau identifica despre juniori interesanți sunt cele desfășurate la nivel local, campionatele AJF Sălaj și un turneu zonal, de nivel mediu, organizat la Zalău, unde, tradițional, CS Dinamo București participă cu regularitate.

 

În acest articol vom scrie despre SCO Jibou și despre una dintre cele mai interesante echipe la nivel județean, trupa de juniori under 11 (gr 2013).

Despre proiectul SCO Jibou putem spune că este unul interesant, având mai multe secții sportive. Un demers frumos structurat, o inițiativă din care au început să apară muguri sportivi de reală perspectivă,

 

La secția de fotbal, clubul are deja echipă de seniori și trei echipe de juniori înscrise în campionatele AJF Sălaj.

SCO Jibou U11 (gr 2013) este un team desosebit de interesant, cu potețial, antrenat cu răbdare și dedicare, de domnul Nicolae Daroți, un antrenor priceput care a format și ghidat, de-a lungul timpului,  generații de tineri fotbaliști, oferindu-le cunoștinte valoroase și încredere în forțele proprii.

 

Team-ul de juniori U11 a celor de la Jibou are ceva special în desfășurare, un potețial care încă nu s-a făcut remarcat, o echipă inimoasă, din care se pot evidenția mulți juniori; îi putem enumera pe Luca Sarca, Ștefan Ienciu sau Daria Feder, dar mai sunt și alții, juniori care merită să-i putem vedea încercând să joace și la nivele mai înalte, la competiții naționale, pentru SCO Jibou.

 

Sfinxfootball.ro își propune să monitorizeze în continuare această echipă, jucătorii și antrenorii, să vedem cum vor evolua, în acest sezon, în Campionatele AJF Sălaj, dar și în alte copetiții zonale, și  să putem veni cu noi (și diverse) informații legate de aceast interesant proiect. Și, desigur, să putem evalua o posibilă participare a echipei, ca reprezentant al județului Sălaj,  la Turneul Final Național Sfinx U11.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *