• 20 aprilie 2024
  • Last Update 19 aprilie 2024 10:03 PM
  • Bucuresti

FC Juventus Oradea U13 – o trupă cu mult potențial!

FC Juventus Oradea U13 – o trupă cu mult potențial!

 

Venită dintr-un campionat județean și dintr-o zonă încă prea puțin cunoscute iubitorilor de fotbal juvenil, și nume Bihor, FC Juventus Oradea pare să fie un proiect care își propune să se ridice la standarde ridicate.

 

Este singurul club, printre altele, din județ, care înregistrează video și folosește la meciuri camere performante și soft Veo Cam 2. Este un lucru remarcabil și o investiție care se va dovedi utilă în ansamblul de desfășurare și dezvoltare al echipelor de juniori din cadrul clubului.

 

Echipa de juniori U13 (gr 2011) este una cu mult potențial, am spune încă necunoscut la nivel național, având mulți juniori interesanți și talentați. Trupa este condusă de Lóránd Kósa şi Oláh-Fórizs Csaba, și are în componență juniori născuți 2011 și 2012.

 

Sfinxfootball.ro își propune să monitorizeze în continuare această echipă, jucătorii și antrenorii, să vedem cum vor evolua, în acest sezon, în Campionatele AJF Bihor, dar și în alte copetiții zonale, și  să putem veni cu noi (și diverse) informații legate de aceast interesant proiect. Și, desigur, să putem evalua o posibilă participare a echipei, ca reprezentant al județului Bihor,  la Turneul Final Național Sfinx U13.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *