• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Academica Ulmi U13 – o echipă inimoasă!

Academica Ulmi U13 – o echipă inimoasă!

 

Giurgiu este un județ care a stat tot timpul, din punct de vedere sportiv, în umbra capitalei. Cu toate acestea, chiar dacă din punct de vedere demografic este un județ mic, AJF Giurgiu a reușit să se organizeze foarte bine și să poată desfășura campionate, unele dintre ele interesante, la nivel de juniori (mari și mici).

 

La nivel de juniori under 13 (gr 2011-2012), AJF Giurgiu propune un campionat aparte, cu două serii, Nord și Sud, și 13 echipe participante.

În seria Nord sunt 6 echipe participante, o serie echilibrată, din care se pare că CSS Giurgiu se poate desprinde, nu foarte departe de Pro Giurgiu.

 

În seria Sud sunt 7 echipe participante. Din această seria, principala favorită pare să fie Academica Ulmi.

Un team inimos, tenace și dinamic în exprimare, cu bun potețial din punct de vedere individual, cu jucători care pot performa, în viitor, în proiecte de nivel național.

 

Sfinxfootball.ro își propune să monitorizeze în continuare această echipă, jucătorii și antrenorii, să vedem cum vor evolua, în acest sezon, în Campionatele AJF Giurgiu, dar și în alte copetiții zonale, și  să putem veni cu noi (și diverse) informații legate de aceast interesant proiect. Și, desigur, să putem evalua o posibilă participare a echipei, ca reprezentant al județului Giurgiu,  la Turneul Final Național Sfinx U13.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *