• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Roberto VOICAN – debut în SuperLiga României! Începutul unei Noi Mari Generații!

Roberto VOICAN – debut în SuperLiga României! Începutul unei Noi Mari Generații!

Roberto VOICAN este unul dintre primii juniori despre care platforma sfinxfootball.ro a scris, în urmă cu 3 ani,  și pe care îl descriam ca fiind ”un mijlocaș central care lovește foarte bine mingea, deosebit de talentat, cu o viziune bună a jocului și un execelent executant de lovituri libere”. Timpul a trecut, Roberto VOICAN a crescut, s-a maturizat, a rămas pe același post de mijlocaș, și-a cizelat talentul și a reușit să debuteze la seniori, direct în SuperLiga României.

 

 

Data de 15 August 2022 va rămâne o bornă importantă nu numai pentru tânărul jucător, dar și pentru generațiile de juniori care vin din urmă, și care poartă cumva ștampila de încredere și de recunoaștere al Generației Sfinx Football. FC Voluntari – Sepsi OSK, din cadrul etapei  5, poate fi începutul unei noi istorii a unei Mari Generații ce va urma.

 

 

Roberto VOICAN este jucător născut 2003, care a început fotbalul la vârsta de 6 ani (neîmpliniți), la clubul Chelsea București. Au urmat alte 2 cluburi bucureștene, în perioada de minifotbal și fotbal 11 vs 11, LPS Mircea Eliade și, pentru o scurtă vreme, FCSB. Însă, ascensiunea sa la juniori a început odată cu venirea  la Academia de Fotbal FC Voluntari. Aici i-a avut ca mentori și formatori pe Cătălin BÂRLEANU, Gabi PRIOTEASA, Fane ȚÎRĂ, Rodin VOINEA și Ionuț STOIAN. Cu toții au contribuit important la formarea și cizelarea lui Roberto. Sub îndrumarea talentatului antrenor Ionuț STOIAN, Roberto VOICAN a făcut parte din echipa-revelație a sezonului 2019-2020, la nivel national de juniori, FC Voluntari U17, team care n-a putut duce cu succes pănă la capăt, din cauza pandemiei, un episod/sezon de excepție.

 

Felicitări Roberto VOICAN! Un moment important al carierei tale; o carieră care sperăm să fie cât mai lungă și de un înalt nivel international, mai sus decât ne putem imagina!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *