• 20 aprilie 2024
  • Last Update 19 aprilie 2024 10:03 PM
  • Bucuresti

Optimum Alba Iulia / Grupa 2012

Optimum Alba Iulia / Grupa 2012

ANTRENOR

 

Filip MORAR

 

LOTUL GRUPEI

 

Alin PARASTIE – este un junior măiestrit, cu un potențial foarte bun, tehnic și mental, ce-l poate ajuta să dezvolte o traiectorie ascendentă în fotbalul de performanță. Un jucător polivalent, care se remarcă cu precădere în posturile de zonă laterală, acolo unde valențele sale tehnice, native, ajută foarte mult ansamblul de desfășurare al jocului echipei atât din punct de vedere ofensiv, cât și defensiv. (Vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Alin PARASTIE

 

Dragoș MICLEA  – un junior talentat, cu un bun potențial tehnic, care ar avea posibilitatea, cu mai mult dinamism și o pregătire susținută, să performeze în viitor. Un jucător polivalent, cu un foarte bun randament în zona centrală, acolo unde poate juca, la fel de bine, atât pe postul de fundaș, cât și pe cel de mijlocaș. (Vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Dragoș MICLEA

 

Robert BARNA – este un junior capabil, având multiple capacități mentale și fizice, ce-l pot ajuta să aibă o traiectorie ascendentă înspre fotbalul de performanță. Un jucător cu profil defensiv, care poate activa, la fel de bine, pe  mai multe posturi atât în zona centrală, cât și în zonele laterale, care se remarcă prin jocul său simplu și modern, fără complicați inutile. (Vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Robert BARNA

 

Raul ALDEA – un junior competent, cu multe calități fizice și tehnice, ce-l pot ajuta într-o ascensiune reală, bazată pe disciplină și pregătire susținută, înspre zone înalte de performanță. Un jucător polivalent, cu o deosebită progresie în timp, care are un bun randament mai ales în zonele laterale, acolo unde poate dezvolta un joc util echipei. (Vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Raul ALDEA

 

Antonio PANDOR – este un junior interesant, cu multe resurse ce pot determina o ascensiune surprinzătoare spre zone înalte de performanță în fotbal. Un jucător polivalent, cu accente defensive, momentan, ce se face remarcat prin jocul său intuitiv și prin deciziile de joc, de multe ori, simple și raționale.  (Vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Antonio PANDOR

 

Vlad BĂRĂȘTEANun junior abil, cu multiple calități fizice și mentale, ce-l pot ajuta să dezvolte – în timp, prin răbdare și o pregătire susținută – un parcurs interesant înspre peformanța de nivel înalt. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, care poate ”acoperi” mai multe posturi, în funcție de natura jocului și a adversarului, remarcându-se mai mult în zonele laterale. (Vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Vlad BĂRĂȘTEAN

 

 

Eduard ANDONE

 

 

Andrei CSAZAR

 

 

Alin STRAUT

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *