• 13 iunie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Optimum Alba Iulia / Grupa 2011

Optimum Alba Iulia / Grupa 2011

Grupa 2011 a celor de la Optimum Alba Iulia este una dinamică, într-o continuă creștere, având un progres evident, fiind, la ora actuală, un reper important, la această vârstă, la nivel local și național. Team-ul este condus de Dan BARA, un antrenor tânăr, cu o metodologie interesantă, care a reușit să ridice această grupă la parametrii înalți de conduită sportivă, pliindu-se foarte bine pe filozofia clubului.

 

Dan BARA este un fost fotbalist, care a început să practice acest minunat sport, ca junior, la Unirea Alba Iulia. Ca senior a jucat la Milenium Alba Iulia și ASD Ugenti (Italia). Și-a început activitatea de antrenor la vârsta de 30 ani, în Italia, în 2011, la Centrul de Copii și Juniori ASD Ugento, unde a activat 4 ani. Între 2015-2019 a fost antrenor de fotbal juvenil în cadrul proiectului Navobi Alba Iulia, iar din 2019 se ocupă de grupa 2011 a celor de la Optimum Alba Iulia.

 

Dan BARA

 

Este licențiat UEFA B și absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, unde l-a avut ca mentor pe profesorul Lucian BURCHEL. Dan BARA este un antrenor cu o viziune modernă și curajoasă, care își orientează, cu precădere, procesul de pregătire, bazându-se pe dezvoltarea individuală a juniorilor, din toate punctele de vedere, și pe crearea unui spirit de grup unitar, capabil de succes și de performanță.

 

LOTUL ECHIPEI

 

David LAZĂR – este un junior de reală perspectivă, cu multe resurse ce-i permit să dezvolte un trend ascendent în fotbalul de înaltă performanță, selecționat în sezonul 2021-2022 pentru Reprezentativa Sfinx România U11 (2011). Un jucător polivalent, care se remarcă în mod deosebit prin valențele sale tehnice și fizice, pe orice post ar juca. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

David LAZĂR

 

Cătălin CIULEA – un junior promițător, având multe resurse cerute în fotbalul modern, de calitate, și care dacă vor fi cizelate, în timp, pot crea profilul unui jucător de nivel înalt. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă, deocamdată, în zona apărării, acolo unde intervențiile sale și maniera sa de joc ajută mult echipa în desfășurarea de ansamblu.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Cătălin CIULEA

 

Darius ALION – este un junior vrednic, care are potențial bun de creștere și de dezvoltare, având calități pentru a performa la nivel ridicat, în viitor, printr-o pregătire susținută și mai multă încredere de sine. Un portar constant în evoluție, cu o progresie bună în timp și care a manifestat un bun echilibru în exprimare.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Darius ALION

 

Patrick CANDREA

 

David Ilie AMPOITAN

 

 

Andrei SPULBER

 

 

Luca SĂRĂCUȚ

 

 

Andrei MUNTEAN

 

 

Eric PĂTRUȚIU

 

 

George OPINCARIU

 

 

Robert BOGDAN

 

 

David BOANCĂ

 

 

Antonio MARCU

 

Media GRUPĂ

Mai 2021 – Turneul Final Național Sfinx U10 – Cupa Campionilor / AS Zenit Oradea – Optimum Alba Iulia

Mai 2021 – Turneul Final Național Sfinx U10 – Cupa Campionilor / CS Dinamo București – Optimum Alba Iulia

Mai 2021 – Turneul Final Național Sfinx U10 – Cupa Campionilor / CS Dinamo București – Optimum Alba Iulia (repriza 2)

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *