• 20 aprilie 2024
  • Last Update 19 aprilie 2024 10:03 PM
  • Bucuresti

GT Sport Junior Alba Iulia / Grupa 2011

GT Sport Junior Alba Iulia / Grupa 2011

Grupa 2011 este o echipă foarte dinamică, dornică de afirmare și de competiție, conturată, în mare parte, în anul 2020, care adună individualități cu mare potențial, o trupă încă ”nedecantată” suficient, dar cu un trend ascedent evident, care, în scurt timp, va putea intra, cu siguranță, în topul de elită al echipelor din România, la acest nivel de vârstă.

 

O grupă cu un joc interesant, tehnic și combativ, în egală măsură, cu multe faze deosebite și combinații ingenioase, care, în momentul în care va avea încredere în forța (lor) colectivă și în resursele (lor) evidente, va deveni un team greu de învins și care va domina prin viteza de joc.

 

Echipa de juniori U11 a celor de la GT Sport Alba Iulia este formată și condusă de George Cornel ȚĂLNAR, secondat de Călin FRÂNCU.

 

George Cornel ȚĂLNAR

 

 

Călin FRÂNCU

 

 

LOTUL GRUPEI

 

Darius CHINDRIȘ – este un junior promițător, selecționat în sezonul 2021-2022 pentru Reprezentativa Sfinx România U11 (2011), cu suficiente resurse, fizice, tehnice și mentale, care-l pot ajuta să performeze la un nivel foarte ridicat în fotbalul mare, de anvergură. Un jucător polivalent, decisiv de multe ori în contextul de desfășurare al jocului echipei, care se evidențiază prin calitățile sale mentale și tehnice, prin deciziile sale și prin curajul în exprimarea din teren. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Darius CHINDRIȘ

 

Andrei FLOREA – un junior de reală perspectivă, cu mult potențial tehnic și mental, cu mari șanse să dezvolte o traiectorie ascendentă, cu o pregătire susținută și cu răbdare, înspre înalta performanță. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă în zona centrală, acolo unde reușește, prin jocul său inteligent și intuitiv, să aibă un rol hotărâtor în dezvoltarea ansamblui dinamic al echipei.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Andrei FLOREA

 

Cătălin HĂRĂGUȘ – este un junior talentat, cu multe calități tehnice ce-l pot ajuta să evolueze, printr-o pregătire susținută și prin răbdare, înspre înalta performanță. Un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă în zona mediană atât centrală, cât și laterală, acolo unde, prin execuțiiel sale, reușește să pună în dificultate defensivele adverse.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Cătălin HĂRĂGUȘ

 

Darius VESA – un junior iscusit, cu multiple calități fizice și mentale, ce-l vor ajuta, în viitor, printr-o pregătire susținută, să ajungă la un nivel foarte ridicat de competivitate și să performeze atât în țară, cât și în străinătate. Un portar modern, cu un foarte bun joc cu piciorul, care participă activ la desfășurarea ansamblului de joc al echipei, cu multe intervenții oportune.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Darius VESA

 

Albert BEGOV – este un junior intersant, cu un foarte bun potețial, mai ales mental, cu șanse mari, dacă își continuă trendul și interesul în pregătire, să depășească multe așteptări sau anticipări, și să performeze la un nivel foarte înalt. Un junior polivalent, care se face remarcat în zona mediană, unde poate capacita box to box, în ambele faze, cu un foarte bun travaliu și aport deosebit în ansamblul de desfășurare al echipei.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Albert BEGOV

 

Bogdan RAȚIU – un junior interesant, cu multiple resurse fizice și mentale, ce-i pot permite, în viitor – printr-o pregătire susținută, prin cizelarea calităților evidente și prin răbdare – să ajungă la un nivel ridicat de performanță. Un jucător cu profil defensiv, având un foarte bun aport în zonele laterale, acolo unde randamentul său este cel mai evident, util în ansamblul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Bogdan RAȚIU

 

 

Horațiu METEȘ

 

 

David SELIUC

 

 

Edoardo BUZILĂ

 

 

Alexandru FLOREA

 

 

Matei FLORINC

 

 

Mario LĂCĂTUȘ

 

 

Matei LUPEAN

 

 

Eric ODVEREMEAN

 

 

Cosma PAȘTIU-POP

 

 

Tudor TARȚA

 

 

Media GRUPA 2011

Mai 2021 – Turneul Final Național Sfinx U10 – Cupa Campionilor / ACS Viitorul Argeș – GT Sport Junior Alba Iulia

Mai 2021 – Turneul Final Național Sfinx U10 – Cupa Campionilor – AS DIDI Junior Iași – GT Sport Junior Alba Iulia

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *